Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
3°C
SOB.
21°C
4°C
Oceni objavo

Priznanja Krajevne skupnosti Trebnje

V torek, 19. junija je KS Trebnje ob praznovanju krajevnega praznika – 25. juniju v dvorani STIK organizirala svečano podelitev priznanj zasluženim krajanom in skupinam, ki so s svojim delom vsak na svoj način prispevali k napredku krajevne skupnosti.
Dobitniki priznanj za leto 2018 - mlajši krajani in skupine:

Za doseženih več zlatih priznanj za raziskovalne naloge Mladi raziskovalci v okviru Zveze prijateljev mladine Slovenije so si prislužili priznanje mladi iz Zgodovinskega krožka OŠ Trebnje.

Priznanje za uvrstitev na svetovni pokal v Maleziji in dosežena odlikovanja na državnem nivoju je prejela Skupina učencev OŠ Trebnje.

Starejši krajani in skupine:

Duo Dendrocopos Jani Čibej in Luka Poljanc sta prejela priznanje za svoje izjemne dosežke v glasbi, požrtvovalno in vztrajno sodelovanje na tolkalskih tekmovanjih v Sloveniji in tujini.

UTŽO Trebnje, ob 20-letnici uspešnega delovanja na področju povezovanja in aktivnosti na društvenem, družabnem in izobraževalnem področju

Jože Okoren za dolgoletno uspešno, požrtvovalno in vztrajno in delo ter pomoč invalidom pri udejstvovanju v športu in družabnem življenju.

Andreja Možina, ki s svojim predanim delom že dolga leta skrbi za urejene zelene površine v Krajevni skupnosti Trebnje in daje mestu toplino.

Leon Lobe uresničuje svojo predano, strokovno, povezovalno in aktivno delo na področju športa, kulture, društvenega in družabnega življenja.

Niko Goleš za dolgoletno uspešno, vztrajno, požrtvovalno in aktivno športno udejstvovanje, zlasti v kegljanju in prenosu znanja na mlade.

Na svečanosti sta zbrane nagovorila predsednik Krajevne skupnosti Trebnje Dejan Smuk in trebanjski župan Alojzij Kastelic, kateri je poudaril dobro sodelovanje s predsednikom tamkajšnje KS.  Svečano akademijo, ki jo je povezovala Mojca Mežik, pa so s kulturnim programom popestrili mladi pevci Osnovne šole Trebnje.

 

Mojca Smolič

Foto: Lobe, Golaš

Oglejte si tudi