Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
3°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

VABILO k udeležbi na raziskovalnem taboru Varstvo okolja Trebnje 2016 z delovnim naslovom » ŽIVI SVET V OKOLICI TREBNJEGA «

VABILO k udeležbi na raziskovalnem taboru Varstvo okolja Trebnje 2016

z delovnim naslovom

» ŽIVI SVET V OKOLICI TREBNJEGA «

V nedeljo, 3. julija 2016, bo na Centru šolskih in obšolskih dejavnosti  Čebelica v sodelovanju z Občino Trebnje in KS Čatež pričetek raziskovalnega tabora Varstvo okolja Trebnje 2016, z delovnim naslovom »ŽIVI SVET V OKOLICI TREBNJEGA«. Tabor bo potekal do vključno petka, 8. julija 2016.

Udeleženci letošnjega tabora se bodo posvetili raziskovanju žive narave v okolici CŠOD Čebelica. Delo bo terensko in bo potekalo v skupinah za botaniko, ptiče, kačje pastirje in dvoživke ter v skupini za hrošče. Hkrati bosta delovali dve skupini, v katerih bo do deset udeležencev. V sklopu tabora bo organizirana tudi ekskurzija v Trento, kjer bodo udeleženci spoznavali, kako se življenje in narava v Trenti razlikujeta od živega sveta domače dolenjske pokrajine.

K prijavi vabimo  učenke in učence zadnje triade osnovnih šol, dijakinje in dijake, študentke in študente, ki jih zanima raziskovanje v naravi.

Udeležbo na RT VOT 2016 je brezplačna, saj stroške tabora v celoti krije Občina Trebnje. Prednost imajo udeleženci iz Občine Trebnje. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Za aktivno sodelovanje na raziskovalnem taboru Varstvo okolja Trebnje 2016 bo vsak udeleženec prejel potrdilo na javni zaključni prireditvi v petek, 8. julija 2016 v domu CŠOD Čebelica, Čatež.

Dodatne informacije dobite pri  Mateju Mlakarju, vodji CŠOD doma Čebelica, na e-naslovu: matej.mlakar@csod.si , mobi: 031 607 570 ali pri Ireni Žužek, Občinska uprava, Oddelek za družbene in gospodarske zadeve, e-naslov: irena.zuzek@trebnje.si , tel. št.: 07 348 11 26. 

Prijavni obrazci in program tabora Varstvo okolja Trebnje 2016 sta na voljo na spletni strani Občine Trebnje: www.trebnje.si in na spletni strani doma CŠOD Čebelica:  www.csod.si/dom/cebelica

 

Mladi, radovedni in znatiželjni raziskovalci narave – vabljeni !!!

 

 

Občinska uprava, Oddelek za družbene in gospodarske zadeve

 

Oglejte si tudi