Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
6°C
JUTRI
11°C
2°C
Oceni objavo

Prometna ureditev parkirišča za Pošto Trebnje

Pošta Slovenije je z namenom, da se uredi parkiranje za stavbo Pošte Trebnje tako, da bo zagotovljeno parkiranje čim večjemu številu obiskovalcev Pošte Trebnje in drugim uporabnikom tega parkirišča, uvedla na parkirišču režim kratkotrajnega parkiranja (modre cone) in območja, kjer je parkiranje dovoljeno le z veljavno dovolilnico Pošte Slovenije.

Vozniki lahko na modri coni brezplačno parkirajo svoje vozilo, pri čemer pa morajo označiti čas prihoda vozila na vidnem mestu v vozilu in vozilo po izteku dovoljenega časa odpeljati. Na parkirnih prostorih, kjer je dovoljeno parkirati le z dovolilnico Pošte Slovenije, pa lahko parkirajo le uporabniki dovolilnic.

Voznike o načinu oz. pravilih parkiranja seznanja in opozarja tudi prometna signalizacija na parkirišču.

Medobčinsko redarstvo bo voznike tudi dlje časa preventivno osveščalo na novo uvedeni prometni režim in na obveznosti voznikov, pri čemer pa se bo v prihodnje zaradi neupoštevanja obveznosti, določene s prometno signalizacijo, vse kršitelje tudi sankcioniralo. Voznike tudi obveščamo, da so na voljo parkirne ure, ki se jih lahko brezplačno dobi pri redarski službi ali v tajništvu Občine Trebnje.

 

 

Medobčinski inšpektorat in redarstvo

Oglejte si tudi