Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
SOB.
26°C
5°C
Oceni objavo

OPOMNIK ZA PRIJAVO NA FOTOGRAFSKI IN LIKOVNI NATEČAJ »OŽIVITEV ŽIVLJENJA OB IN V REKI TEMENICI« – ROK ZA PRIJAVO 31. 1. 2023

Občina Trebnje vse zainteresirane profesionalne in ljubiteljske likovne ustvarjalce in fotografe ponovno vabi k sodelovanju na Fotografskem in likovnem natečaju »OŽIVITEV ŽIVLJENJA OB IN V REKI TEMENICI«, rok za prijavo in oddajo del je 31. 1. 2023.

Vabimo vas, da skozi fotografije in likovna dela prikažete motive živega in neživega sveta v in ob reki Temenici s poplavnimi ravnicami v vseh letnih časih. Vsa prejeta fotografska in likovna dela bodo razstavljena na prireditvi Dan Temenice, ki bo izvedena 22. aprila 2023 v Trebnjem, v nadaljevanju pa bo organizirana tudi razstava v galeriji Ana v Zdravstvenem domu Trebnje za čas 1 meseca. Fotografski in likovni natečaj sta del aktivnosti projekta »Oživitev življenja ob in v reki Temenici (akronim: Rusalka), v sklopu katerega je Občina Trebnje pred nedavnim zaključili tudi investicijo v izgradnjo Postajališča za avtodome Trebnje, ki bo v prihodnje opremljen kot vstopna točka za raziskovanje Temenice.

Fotografije in likovna dela po izboru komisije bodo NAGRAJENE z naslednjimi nagradami:

1.   nagrada: 1 x piknik košarica lokalnih dobrot* v vrednosti 300 €
2.   nagrada: 1 x piknik košarica lokalnih dobrot* v vrednosti 200 €
3.   nagrada: 1 x piknik košarica lokalnih dobrot* v vrednosti 100 €
*Nagrada bo podeljena v obliki vrednostnih bonov, skupni nagradni sklad za izbrane fotografije in likovna dela znaša 1.200 EUR.

Do celotnega natečaja, pogojev in načina sodelovanja lahko zainteresirani dostopate na sledeči povezavi: Fotografski in likovni natečaj »OŽIVITEV ŽIVLJENJA OB IN V REKI TEMENICI«.

Več informacij: tic@trebnje.si ali mateja.zupancic@trebnje.si oziroma 041/272027.

 

Mateja Povhe, l. r.
Županja Občine Trebnje

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

Oglejte si tudi