Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
SOB.
26°C
5°C
Oceni objavo

Ob začetku ETM 2021: NAGRADNI KVIZ "SPODBUJANJE TRAJNOSTNE MOBILNOSTI"

Občina Trebnje že nekaj let tradicionalno pristopa k izvedbi Evropskega tedna mobilnosti (ETM). Ob letošnjem ETM želimo občanke in občane k razmisleku o trajnostni mobilnosti spodbuditi tudi preko aktivnosti "Vključevanje lokalnega gospodarstva", ki se izvaja v okviru projekta LIFE IP CARE4CLIMATE in je financirana s strani Ministrstva za okolje in prostor v okviru sredstev Sklada za podnebne spremembe, posredniški organ pa je Ministrstvo za infrastrukturo.

Za vas smo zato pripravili nagradni kviz "Spodbujanje trajnostne mobilnosti", v sklopu katerega se lahko potegujete za nagrade, ki jih poklanja podjetje PAN JAN d.o.o. 10 srečnih izžrebancev, ki bodo pravilno odgovorili na vsa vprašanja nagradnega kviza, bo prejelo sledeče nagrade: 2 x bidon, 1 x power bank, 4 x rokovnik in 3 x testna vožnja z električnimi vozili (KIA E-Niro ali ŠKODA Eniaq).

NAMIG:
Pri reševanju kviza si lahko pomagate s spletnimi stranmi Evropskega tedna mobilnosti (https://www.tedenmobilnosti.si/), podjetja PAN JAN d.o.o. (https://www.panjan.si/) in novicami Občine Trebnje ((https://www.trebnje.si/Obvestila-in-novice).


Občinska uprava Občine Trebnje


Povezava do nagradnega kviza: https://forms.gle/hhhrC4yUu5SkWqn78 

 

 

 

 

 

Oglejte si tudi