Logo MojaObčina.si
JUTRI
6°C
-2°C
ČET.
3°C
-1°C
Oceni objavo

GLASOVANJE ZA PROJEKTNE PREDLOGE PARTICIPATIVNEGA PRORAČUNA ZA LETO 2023 LE ŠE DANES IN JUTRI!

Spoštovane občanke in občane obveščamo, da se čas za oddajo glasov za projektne predloge v sklopu participativnega proračuna, počasi izteka. Vaš glas projektnemu predlogu, za katerega želite, da bo uresničen, lahko oddate le še danes in jutri, torej do 20. 9. 2023!

Kot smo vas že obvestili, lahko do 20. septembra vsak občan občine Trebnje, ki je ali bo v tem času dopolnil 15 let, odda svoj glas za enega od 16 predlogov prek spletne strani Občine Trebnje ali z obiskom na občini.

Na prvem območju, ki obsega Čatež, Sela pri Šumberku, Šentlovrenc, Veliko Loko in Veliki Gaber, lahko izbirate med štirimi predlogi, na drugem območju, ki obsega Dobrnič, Dolenjo Nemško vas, Knežjo vas in Svetinjo, med petimi predlogi in na tretjem območju, ki obsega Trebnje, Račje selo in Štefan, med sedmimi predlogi.

Na vsakem območju bodo uresničeni tisti predlogi, ki bodo prejeli največ glasov, seštevek ocenjenih vrednosti pa ne bo presegel 16.667,67 evra oziroma tretjine denarja, ki je v proračunu zagotovljen za participativni proračun.

Ne zamudite in GLASUJTE NA TEJ POVEZAVI!

Občinska uprava

Oglejte si tudi