Logo MojaObčina.si
JUTRI
6°C
-2°C
ČET.
3°C
-1°C
Oceni objavo

Gledališki abonma za odrasle vabi k vpisu

Ste že opazili, da se ljudje začnejo smejati, ko se smeji nekdo v njihovi bližini? Smeh in dobra volja sta nalezljiva in obojega zagotovo ne bo manjkalo v 3. sezoni Gledališkega abonmaja TIM, ki ga pripravljajo na trebanjski območni izpostavi Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti (JSKD). Abonmajske predstave bodo drugi torek v mesecu, in sicer oktobra in novembra ter januarja in februarja prihodnje leto.

V tretji gledališki sezoni so v goste povabili produkcijo Smejmo se s priznanimi slovenskimi igralci, Dramski odsek Prosvetnega društva iz zamejskega Štandreža pri Gorici, Kulturno društvo Loški oder iz Škofje Loke z več kot stoletno tradicijo in zvezdo stalnico abonmaja Šentjakobsko gledališče iz Ljubljane. Obiskovalci gledaliških predstav bodo raziskovali odnose in prehranjevalne navade, podali se bodo v svet plemstva in njihovih muh, ustavili se bodo v naši polpretekli zgodovini ter začutili ostrino satire s kritiko malomeščanstva in birokracije. Predvsem pa se bodo smejali.

Predstavitev abonmajske sezone najdete na povezavi: https://www.canva.com/design/DAFsbg8UkxU/P27GBz5jmKEuaOfyfMTUrg/view?website#2

Cena abonmaja za vse štiri gledališke komedije je 40 evrov, na trebanjski JSKD pa ga vpisujejo do 10. oktobra. Vpis bo možen tudi eno uro pred prvo predstavo v avli Kulturnega doma Trebnje. Seveda bo možen tudi ogled posamezne predstave, cena vstopnice za izven bo 15 evrov. Več informacij: oi.trebnje@jskd.si.

Gledališki abonma lahko naročite na tej povezavi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHNEMTmcNBJZ-kmccGsC9q2QV7jKLOsxkwj-zLNvtLaB-Gag/viewform

Naj se zastor razpre!

Joži Sinur, JSKD OI Trebnje

Oglejte si tudi