Logo MojaObčina.si
JUTRI
26°C
5°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

V Velikem Gabru je šlo zares....

V VELIKEM GABRU JE “ŠLO ZARES”….
…in sicer od 7. do 10. julija, ko se je odvijal oratorij 2016. 75 otrok je preživelo štiri nepozabne dni. Čez dan so spletali nova prijateljstva in stara okrepili, se udeleževali različnih delavnic, plavali, se igrali, pomagali pri pripravi obrokov in pospravljali… večere pa so si popestrili s petjem, plesom, z glasbo nasploh. Utrujeni so legli k počitku kar v šotore, postavljene ob cerkvi sv. Urha. Štirje dnevi so hitro minili.
Kar 30 animatorjev pa je skrbelo, da so se naši otroci počutili varne, da so se imeli lepo, da so brezkrbno in brezmejno uživali. Ob vsem tem veselju in uživanju, pa so se marsikaj naučili ter poznali veliko novega.
Otroci so res uživali; kot že nekaj let zapored. Z utrujenim nasmehom smo jih starši v nedeljo po oratorijski maši prevzeli. Utrujen in izžet naasmeh na obrazu pa so imeli tudi animatorji. Kako tudi ne, saj so se štiri dni razdajali med mlade nadobudneže.

Res, vse pohvale animatorjem za njihovo požrtvovalnost, voljo in pripravljenost, ki jo že nekaj let razdajajo na poletnem oratoriju v Velikem Gabru. Starši smo jim za to neizmerno hvaležni.
….”Zdaj gre zares”…. je himna letošnjega oratorija. Ja in res je šlo zares.

Maja Sever
foto: arhiv animatorjev oratorij 2016

Oglejte si tudi