Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
7°C
JUTRI
26°C
6°C
Oceni objavo

VSEŽIVLJENJSKO UČENJE NA CIK TREBNJE

Na CIK Trebnje se zavedamo pomembnosti učenja v vseh življenjskih obdobjih in skozi raznolike vsebine. Kot pomembna izobraževalna organizacija v Dolenjski regiji smo se tudi v letošnjem letu pridružili vseslovenskemu projektu Teden vseživljenjskega učenja (TVU), ki ga sicer usklajuje Andragoški center Slovenije v sodelovanju z vrsto partnerjev v Sloveniji in tudi onkraj naših meja. Projekt letos traja od 12. maja do 30. junija 2018.


CIK-ovemu povabilu na izobraževanje za delo in prosti čas je se odzvalo predvsem lokalno prebivalstvo iz okoliških občin, ki ponujene vsebine, tokrat je bil poudarek na informacijsko-komunikacijski tehnologiji, prepoznava kot dragoceno znanje, nujno potrebno za reševanje vsakdanjih komunikacijskih izzivov. Uspešno smo predstavili kar nekaj programov, ki pri nas potekajo celotno leto tudi v okviru projekta Večgeneracijski center Marela. Naši udeleženci so v TVU našli tudi rimo: UČENJE – VSE ŽIVLJENJE – NA CIK TREBNJE!


Vabljeni, da se nam tudi v poletnih mesecih pridružite na brezplačnih računalniških delavnicah Digitalna doba - naš izziv. Več o naših dejavnostih si lahko preberete na spletni strani www.ciktrebnje.si, https://www.ciktrebnje.si/projekt/vecgeneracijski-center-marela/ ali pokličete na 07/34 82 100.


Tanja Vrčkovnik in Jasmina Pakiž,

CIK Trebnje

Oglejte si tudi