Logo MojaObčina.si

Trebnje

JUTRI
30°C
18°C
TOR.
31°C
18°C
1373

Sobotni STIKino za najmlajše

V Trebnjem se vsako drugo soboto v mesecu odvija projekt Sobotni STIKino, ki ga trebanjska območna izpostava Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti (JSKD) pripravlja v sodelovanju z Zvezo kulturnih društev Trebnje. Animirane in sinhronizirane filmske projekcije, ki so namenjene najmlajšim ljubiteljem velikega platna, se odvijajo v trebanjski dvorani STIK. 

 

Novembra so si lahko obiskovalci ogledali sinhronizirano risanko Ovce in volkovi 2, ki se odvija v čarobni deželi za devetimi gorami in devetimi vodami v slikoviti vasici, kjer ovce in volkovi živijo mirno in veselo življenje. Nenadoma pa prihod najavita dva nepričakovana gosta – polarna lisica in majhna ovčka. Nihče ni pričakoval, da bosta prinesla smrtno nevarnost. Gray, novi vodja združenega plemena, mora zdaj ovce in volkove prepričati, da se lahko z velikimi težavami oziroma resnimi izzivi spopadeš le s skupnim delom – ker je moč v enotnosti.

 

Drugo soboto v decembru pa si bodo lahko obiskovalci v dvorani STIK lahko ogledali praznično sinhronizirano risanko, ki jih bo ponesla v božično-novoletne praznike.

 

JSKD OI Trebnje, Joži Sinur

Foto: JSKD OI Trebnje

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi