Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

OBISK DEDKA MRAZA

Dedek Mraz v občini Trebnje že tradicionalno pred iztekom leta obišče otroke od 1. do 5. leta starosti po krajevnih skupnostih. Kar osem predstav z obdaritvijo je potekalo po kulturnih dvoranah ter športih dvoranah osnovnih šol.

DRUGI DAN se je dedek Mraz najprej ustavil v dvorani KD Velika Loka, kjer so ga pričakali vabljeni otroci v spremstvu staršev ali svojcev KS Velika Loka in Štefan ter predstavniki obeh KS, ki so dedku Mrazu poleg Občine Trebnje pomagali pri pripravi daril, ki so najbolj navdušili otroke, pa tudi njihove starše, ki so po predstavi z besedo hvala izrazili zadovoljstvo.

Pod prijetnim vtisom in sprejemom v Veliki Loki, se je dedek Mraz podal še v dvorano KD Šentlovrenc. Tudi tukaj so ga pričakali vabljeni otroci iz KS Šentlovrenc in Čatež in ga pozdravili z velikim navdušenjem. Po predstavi Romana Freliha je sledilo obdarovanje, pri čemer so mu pomagali njegovi pomočniki, da so klicali otroke po imenih in priimkih, ki so bili navedeni na darilih.

Ker je bilo v dveh dvoranah že zelo prijetno predzadnjo nedeljo v tem letu, je pot nadaljeval še v Veliki Gaber v športno dvorano osnovne šole, kjer  so ga pričakali navdušeni otroci in njihovo spremstvo iz KS Veliki Gaber in Sela pri Šumberku.  Tudi tukaj se ni bilo moč izogniti velikemu navdušenju otrok in odličnemu obisku, kjer so prav tako Občina Trebnje in obe krajevni skupnosti  poskrbeli za 124 daril, ki jih je dedek Mraz ob pomoči pomočnikov razdelil vabljenim otrokom. 
                                                                                                                   ZKD Trebnje, Mojca Femec

Oglejte si tudi