Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
6°C
NED.
25°C
6°C
Oceni objavo

GREMO MI PO SVOJE 2 V TREBNJEM

Občina Trebnje bo občanom ta vikend, v petek 22. avgusta, ob 21.00, za pošto znova omogočila ogled filma na prostem. Organizatorja JSKD OI Trebnje in ZKD Trebnje vas vljudno vabita na ogled filma GREMO MI PO SVOJE 2.

Tradicija kina na prostem se v Trebnjem nadaljuje. Občani so si pred leti že imeli priložnost ogledati mladinsko uspešnico Gremo mi po svoje,

sedaj pa ji sledi nadaljevanje.



O filmu so zapisali:



GREMO MI PO SVOJE 2



Navihani taborniki in njihov nergavi Starešina se vrnejo v Posočje, toda njihovo običajno uganjanje poletnih norčij zmoti prihod odreda štajerskih tabornikov pod vodstvom tekmovalnega Šefa. Trmoglavost obeh vodij povzroči kaotično vojno med taboroma, dokler ne najdejo skupnega sovražnika - pikolovske Inšpektorice, ki želi preveriti upoštevanje novih evropskih taborniških pravil. Zmeda je popolna, ko se izgubi skupina najmlajših pustolovcev, toda ker pravega prijatelja spoznaš v nesreči, vsi priskočijo na pomoč pri reševanju iz številnih zabavnih zagat.



Tudi drugi del mladinske uspešnice Gremo mi po svoje 2 se dogaja na taborjenju v Posočju. Če jih je v prvem delu presenetila skupina deklet, ki se je naselila v sosednji tabor, jih tokrat iz ustaljenega taborniškega življenja predrami rod štajerskih tabornikov, ki jih vodi Šefe.

Nori malčki, najstniški taborniki in tabornice ter tekmovalna Starešina in Šefe bi bili dovolj za kopico smešnih prigod in ljubezenskih iskric. Vendar se zapleti tu šele začnejo. Pojavi se natančna Inšpektorica, ki zateženo preverja, ali je vse v skladu z novimi evropskimi predpisi. Ker birokracija ni hec, se zadeve resnično zapletejo…



VSTOP PROST!



Dolžina: 1h 34min / 94min Leto: 2013

Država: Slovenija

Jezik: slovenščina

Scenarij: Miha Hočevar

Režija: Miha Hočevar


Vir: www.kolosej.si

Oglejte si tudi