Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
18°C
2°C
Oceni objavo

S talnimi poslikavami bomo pridobili nove igralne površine v Trebnjem

Občina Trebnje je pristopila k projektu STAR –  STREET ART, ki ga sofinancira Evropska komisija v okviru programa Evropa za državljane in povezuje 14 partnerjev. Izvedbo aktivnosti projekta je zaupala Galeriji likovnih samorastnikov Trebnje.

V Galeriji likovnih samorastnikov Trebnje so se v sklopu delavnic za otroke in mladino Cikoletje v juliju in avgustu 2021 zvrstila tri srečanja, na katerih so udeleženci uporabili svojo bujno domišljijo in narisali predloge za talne igre z novim, inovativnim izgledom. Izbor najboljših, ki bodo uporabljeni kot idejni osnutki za izdelavo igralnih površin, je bil izbran preko glasovanja na spletni strani galerije.

Izbrani štirje predlogi bodo končno dobili svojo mesto talne poslikave – z njimi se bo uredila pot ob novem otroškem igrišču v bližini Doma starejših občanov Trebnje.

Vabimo vas, da se nam pridružite na delavnici in z nami soustvarjate novo podobo igralnih površin v soboto in nedeljo, 26. in 27. marca 2022, med 10.00 in 15.00 pri otroškem igrišču v bližini DSO Trebnje.  

Delavnico bo vodila street atistka Urška Pavlovič, vsi materiali bodo zagotovljeni.

Več informacij: 07 34 82 106 ali galerija@ciktrebnje.si

Oglejte si tudi