Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
5°C
JUTRI
12°C
6°C

Made in Yugo, mega koncert MePZ Leo Fortis z bendom

##VIEWS##
Organizator: MePZ Leo Fortis Trebnje
Kontaktni podatki organizatorja: MePZ LeoFortis, Trebnje.
Vstopnina: 15,00€
www.leofortis.si in infor@leofortis.si

Koncert »Made in Yugo« nas/ vas bo popeljal nazaj v zanimivo/ posebno/ svojstveno obdobje (predvsem) osemdesetih in zgodnjih devetdesetih let, v obdobje, ko smo se družili ob skupni glasbi in plesu, ko je vsaka pesem pomenila več kot le besede in note. To je bila doba, ko smo sanjarili prihodnost in gradili mostove med ljudmi, ne glede na meje in raznolikosti. Ko je bil Yugo vrhunec avtomobilističnih želja (in so se v njem “rojevali” najlepši spomini), ko smo čikali Čunga-lunga in lizali Šumi bonbone, imeli ene kavbojke in nosili Planika čevlje.

MePZ Leo Fortis bo s svojim zvokom pripomogel pričarati glasbeno vzdušje tistega časa, kjer so glasbeniki postali ikone generacije. Kjer je glasba odražala naše življenje ter pripovedovala čisto svojo zgodbo. Ko smo skupaj z njo žurali in se ob njej smejali, kdaj pa kdaj tudi jokali. S harmonijami in energičnimi ritmi bomo ponovno oživeli duh nekega drugega časa.

Odkrijmo skupaj kako je glasba preživela čas in še vedno odmeva v naših mislih. Koncert Made in Yugo nas bo spomnil, da je glasba vedno znala združiti ljudi. In vse napraviti lepše in boljše.

Koncert bo povezoval Luka Bregar.

Priredbe pesmi je pripravil zborovodja Fernando Mejias.

 

Vstopnice so v prodaji za:
Koncert: Petek, 8. december 2023 – RAZPRODANO
Koncert: Sobota, 9. december 2023

Pišite na info@leofortis.si ali obiščite spletno stran www.leofortis.si.

Oglejte si tudi