Logo MojaObčina.si
DANES
34°C
16°C
JUTRI
34°C
19°C

Božičkov nabiralnik v Trebnjem

##VIEWS##
Organizator: Občina Trebnje
Kontaktni podatki organizatorja: Vanja Kovačič, obcina.trebnje@trebnje.si, (07) 348 11 00.
Letos nas čaka najbolj čaroben božič, saj v našo občino prihaja čisto pravi Božičkov nabiralnik s severnega pola!
Vsa zbrana pisma v njem bodo odpotovala daleč na Laponsko. Božiček jih bo prebral, želje prečesal in otrokom še pred božičem poslal uradna potrdila, da je pisma prejel.


Božičkov nabiralnik bomo v Trebnjem slavnostno otvorili ob prižigu lučk, 1. decembra ob 17.00 uri v Parku likovnih samorastnikov.

Za najmlajše pripravljamo otroško predstavo Ledena kraljica: Ko se srečata led in ogenj in praznično tržnico z lokalnimi ponudniki. Nič ne bo narobe, če pismo Božičku napišete že doma in ga prinesete s sabo. Božičkov nabiralnik bo čakal na vaša pisma do ponedeljka, 11. decembra, v Parku likovnih samorastnikov, ko

bomo z zabavno animacijo Nagajiva škrata zaključili z zbiranjem vaših pisem in jih pripravili za pot na severni pol.

POMEMBNO! Če želite, da vaš otrok prejme Božičkovo potrdilo, je potrebna elektronska prijava. To storite prek QR kode, ki vas bo čakala na plakatu ob Božičkovem nabiralniku.


Družino, ki pisma vsako leto odnese na severni pol in jih osebno preda Božičku, boste lahko spremljali od 15. do 17. decembra na FB profilu @Mrs.B.Rose - Najlepša otroška potovanja. Predajo pisem Božičku bodo objavili 17. decembra ob 10.00 uri! Potem pa bomo, v pričakovanju uradnih potrdil s severnega pola, le še odštevali do božiča!
Vse o božični zgodbi, ki se ji pridružuje Občina Trebnje ter o pogojih sodelovanja, si lahko preberete na spletni strani https://bozickovnabiralnik.si/.


Dogodek bomo tudi fotografirali, fotografije pa uporabili za namen obveščanja o dogodku in promocije Občine Trebnje.




Oglejte si tudi