Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

Pohod za 50 + in piknik članov društva upokojencev

Napoved vremena za torek, 26. maja, ni bila obetavna; oblačno in krajevne plohe. Kljub temu je društvo upokojencev na ranču Mustang v Grajski vasi pripravilo piknik za svoje člane.

 

Nekateri so se pripeljali s kolesi, nekateri z avti, kar nekaj jih je pripešačilo. Ker je bil to zadnji torek v mesecu, je bil organiziran pohod za 50 + in kar 21 pohodnikov se je podalo na že večkrat prehojeno pot iz Tabora proti Miklavžu, Klovnu in do ranča, kjer je bilo naše skupno srečanje. Ob dobrodošlici, kratkem pozdravu oz. nagovoru predsednika in medsebojnem klepetanju smo pričeli s postrežbo v lastni režiji. Kuharji Janko, Silvo in Jani so bili odlični, še slavni Bine Volčič bi bil zadovoljen nad tako pečenimi mesnimi dobrotami, pripravljenimi porcijami in postrežbo uigrane delovne ekipe. Še sladki priboljški, ki so bili dopolnilo pripravljeni hrani, so bili darilo posameznih članic društva skupnemu zadovoljstvu. Tudi za družabne igre je bilo poskrbljeno. Metanja obročev na količek in balinanja se je udeležilo kar precej udeležencev. S svojim ubranim petjem je dogajanje popestrila priložnostno sestavljena pevska skupina Taborski črički, ki pa se prebudijo le ob posebnih trenutkih.

Druženje smo zaključili z domačo muziko in želja mnogih članov društva je, da bi se tako doživeto popoldne še kdaj ponovilo. Prireditveni prostor smo zapuščali zadovoljni in tudi   vreme je zdržalo.

Hvala vsem za delo, članom društva pa za udeležbo in dobro voljo.

 

                                                                                                     Društvo upokojencev Tabor

Oglejte si tudi