Logo MojaObčina.si

Tabor

JUTRI
15°C
5°C
PON.
17°C
9°C

PREDSTAVITEV 2. JAVNEGA POZIVA LAS SSD ZA SREDSTVA EKSRP

Vabimo vas na predstavitev 2. javnega poziva LAS SSD za sredstva EKSRP, ki bo potekala pod okriljem Razvojne agencije Savinja Žalec v četrtek, 16. januarja 2020, ob 10. uri v sejni sobi občine.

Vsebino javnega poziva najdete na povezavah: https://las-ssd.si/razpisi/razpis-eksrp-2019 ali  https://facebook.com/las.spodnjesavinjskedoline.

 

LAS SSD je 9. decembra 2019 objavila 2. javni poziv za izbor operacij za izvajanje Strategije lokalnega razvoja LAS SSD v programskem obdobju 2014 – 2020 iz sklada EKSRP. Javni poziv se izvaja kot podpora za izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, in znotraj tega v okviru podukrepa »Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost«. Sredstva za sofinanciranje je LAS dodelilo Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano v okviru Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP).

 

Okvirna višina razpoložljivih sredstev iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP)  za sofinanciranje znaša 456.217,72 EUR, delež sofinanciranja upravičenih stroškov za operacije pa  85%.

Razpis bo odprt do 13.3.2020.

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi