Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

FOTOGRAFSKI NATEČAJ #OSTANI DOMA IN LITERARNI NATEČAJ ŽIVLJENJE PO KARANTENI

Zaradi posledic svetovne epidemije novega koronavirusa smo se znašli v obdobju, ko nas ima večina nekoliko več časa kot po navadi. Radi fotografirate ali pišete pesmi in zgodbe? Vabljeni, da jih delite z nami! Mladinski center Šmartno ob Paki namreč razpisuje fotografski in literarni natečaj.

Fotografski natečaj #OSTANIDOMA
Fotografskega natečaja se lahko udeležite vsi, ki se ukvarjate s fotografiranjem ali pa ste zaradi nastale situacije pri sebi odkrili nove spretnosti in zanimanja. Sodelujete lahko tudi tisti, ki ste čisto mimogrede z mobilnim telefonom posneli izvrstno fotografijo. Pokažite nam, kaj počnete doma. Kaj za vas pomeni #ostanidoma? Pošljite nam fotografije vašega doživljanja samoizolacije.

Prosimo, da si natančnejša navodila preberete na tej povezavi:https://www.mcsmartnoobpaki.si/novice/464-fotografski-natecaj-ostanidoma .

Fotografije sprejemamo do vključno ponedeljka, 13. aprila 2020!
 
Literarni natečaj ŽIVLJENJE PO KARANTENI
Literarnega natečaja se lahko udeležite vsi, ki pišete poezijo ali kratke zgodbe, in vsi, ki vas je začasna ohromitev javnega življenja pripravila do tega, da bi želeli svoje misli zliti na papir.

Podrobnejša navodila najdete tukaj. Rok za oddajo besedil je petek, 15. maj 2020!
 

Najboljšo fotografijo in najboljše besedilo bo izbrala strokovna komisija, avtor pa bo seveda nagrajen.
P. S. Priskrbeli smo zelo simpatične nagrade! :)
Hitro poprimite za fotoaparate ali mobilnike, ljubitelji pisane besede pa brez zadržkov stopite v pesnikove ali pisateljeve čevlje. Želimo vam ustvarjalno preživljanje prostih dni!

Mladinski center Šmartno ob Paki
Šmartno ob Paki 13
3327 Šmartno ob Paki

tel.: 03 891 53 77
mob.: 064 167 940
www.mcsmartnoobpaki.si
FB Mladinski center Šmartno ob Paki

 

Oglejte si tudi