Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
6°C
JUTRI
24°C
9°C
Oceni objavo

ČISTILA EKOLOŠKA - BIORAZGRADLJIVA

Skrb za okolje je danes postala nuja, v nasprotnem primeru bomo uničiti sami sebe. Izdelki za čiščenje so lahko zelo koristni za odstranjevanje umazanije in bakterij, ki nastajajo v vašem domu, vendar lahko sama čistila predstavljajo nevarnost. Nedavne raziskave dokazujejo možna tveganja v zvezi s čistilnimi sredstvi, ki so najpogosteje prisotna v naših gospodinjstvih.
član/distributer GNLD:

Konrad Mlinarič 

Trniče 33

2206 Marjeta na Dravsekm polju

info na: kmlinari58@gmail.com ali 051/411-237

 

Morda se zdi, da je skrb za osebno zdravje in zaščito okolja novost, vendar se je GNLD izkazal z ustvarjanjem

biorazgradljivih izdelkov že v 60-ih letih prejšnjega stoletja.

Izdelki kot so Super 10, LDC, G1 -pralni prašek, Booster, mehčalec perila Soft idr..temeljijo na filozofiji majhnega doziranja in zelo majhnega vpliva na okolje. Maksimalne učinke lahko dosežemo že z uporabo zelo majhne količine izdelka: kar je bolje za okolje pa tudi za vašo denarnico !

Npr. Mehčalca perila Soft se dodaja le 5ml.

 

Oba, Super 10 in LCD proizvajajo v Evropi, kjer so ekološki standardi med najstrožjimi na svetu. Zahvaljujoč univerzalnosti izdelkov, lahko nadomestijo številna posebna čistilna sredstva.

Zahvaljujoč biorazgradljivi formuli in dejstvu, da ne sproščajo plinov in agresivnih, škodljivih kemijskih spojin, se lahko počutite povsem varno s temi izdelki v vašem domu. Veliko ljudi skrbi za čist dom, zato da bi ustvarili prijetno in varno okolje za svojo družino. Bilo bi resnično žalostno in ironično, če bi ugotovili, da so lahko načini, s katerimi uničujete klice in bakterije, pravzaprav nevarni za vaše zdravje!

 

Podjetje Gnld se tega zaveda in zato imamo vsa čistila ekološko neoporečna, biorazgradljiva in koncentrirana,  s tem pa pripomoremo pri zmanjševanju odpadkov. Vsa embalaža je narejena iz materiala, ki se 100% reciklira. Golden izdelki za nego doma so bili “zeleni” že v 1960-ih letih, leta preden je to postalo modno. So biorazgradljivi izdelki in prijazni do okolja. Tehnologija izdelkov za čiščenje temelji na konceptu "minimalna količina – minimalna obremenitev okolja" in poveča učinkovitost čistil že z minimalno količino. Brez strupenih plinov, brez škodljivih kemičnih snovi!

 

 

 

Oglejte si tudi