Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
1°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Nova spletna stran POŠ Marjeta

Z veseljem Vam sporočamo novico, da je začela delovati nova samostojna spletna stran POŠ Marjeta. Dosegljiva je na naslovu: http://www.os-starse.si/pos/ oz. spletne strani OŠ Starse.

Kot vidite, imamo skoraj enak naslov kot OŠ Starše; v zadnjem delu je dodana le oznaka /pos/. Dobite nas tudi, če npr. na GOOGLE napišete POŠ Marjeta.

Zaenkrat se Vam bo najverjetneje najprej odprla spletna stran OŠ Starše. V meniju zgoraj desno boste našli napis POŠ Marjeta. Kliknite nanj in odprla se bo spletna stran naše podružnice. Obarvana je pomladno in posuta z marjetkami, ki so naše zveste spremljevalke že nekaj časa (kar se za spletno stran naše »Marjetice« skoraj že spodobi.)

Stran še nima objavljenih vseh letošnjih prispevkov, ki so že napisani (npr. prispevkov učencev, ki ste jih lahko brali prej). Objavili jih bomo v naslednjih dneh in stran še dopolnili.

Upamo, da boste na naši strani našli veliko informacij, ki jih potrebujete v zvezi s šolskim delom Vašega otroka. Vsekakor se bomo učenci in zaposleni trudili v tej smeri.

Če imate tudi sami želje ali ideje glede naše strani, nam sporočite na govorilni uri ali po elektronski pošti na naslov. pos.marjeta@guest.arnes.si.

Sicer pa lepo pozdravljeni in iskreno dobrodošli pri brskanju na spletnih straneh OŠ Starše in POŠ Marjeta!

Za posluh pri odprtju samostojne spletne strani se iskreno zahvaljujemo ravnatelju Francu Kekcu, za postavitev strani pa sodelavki Meti Dobnik iz OŠ Starše. 

Oglejte si tudi