Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
11°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

VELIKONOČNA TRŽNICA

Želite občutiti pravi čar tržnice?

Z veseljem vam sporočamo, da smo se po enoletnem premoru odločili, da v letošnjem letu znova izvedemo Velikonočno tržnico, ki bo že četrta po vrsti! V lanskem letu nam jo je zagodla korona, letos pa se ji ne bomo dali in dogodek izvedli v skladu s predpisi in pravili, ki veljajo v državi.

Menimo, da je v tem času za sobivanje v skupnosti še toliko bolj pomembno, da se lokalno povežemo in vzpostavimo pristne medsebojne stike. Prav tako pa bomo s tem, ko uživamo domačo, lokalno pridelano hrano, naredili veliko tudi za svoje zdravje. 

Zaradi aktualnih ukrepov bo Velikonočna tržnica letos izgledala nekoliko drugače. Povabili smo še več ponudnikov kot doslej, da bo izbira res velika in raznolika. Ostale aktivnosti bomo sicer prilagodili trenutnim razmeram, vendar vam zagotavljamo, da bo vzdušje ostalo prijetno pozitivno, kot vsa leta do zdaj. 

Trenutno živimo v čudnih časih in zato je še toliko bolj pomembno, da ohranjamo iskrene medsebojne odnose. S svojo prisotnostjo lahko nekomu polepšamo dan, ga pobožamo s prijazno besedo in s svojim nakupom pripomoremo k lepšemu in boljšemu jutri vseh nas. Obisk tržnice je priložnost, da naredimo nekaj dobrega zase in za druge. 

Na Vaškem središču boste našli Drevesa dobrih želja, kamor boste lahko zapisali svoje misli ali želje, ki jih želite pokloniti skupnosti. Vzpodbujajmo se in bodrimo, ter skupaj ustvarjajmo boljšo prihodnost. 

Društvo Naš dišeči dom 
Katrin Korotaj, predsednica
kontakt: 031 757 671
Facebook: Naš dišeči dom

Oglejte si tudi