Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
4°C
NED.
13°C
3°C
Oceni objavo

Komedija Alfa samica

NAJBOLJŠA KOMEDIJA ZA ŽENSKE (IN OSTALO PUBLIKO) Predstava, znotraj katere se človek vpraša, če gre še vedno za predstavo oziroma ... misli Polona čisto zares ali se šali? Naj vas potolažimo, da je vse res ... Razen ... hkhm ... no, boste presodili

To soboto, 10. maja, bo ob 20.30 v Vaškem središču v Marjeti potekala mono komedija Alfa samica. V glavni vlogi lahko vidimo znano radijsko voditeljico Polono Požgan.

 

V komediji za ženske (in ostalo publiko) se Alfi dogajajo "vsakdanje" stvari: mož jo da na čevelj, v službi jo preko noči poženejo čez prag, investira v Zvon 1, nazadnje konča v stečaju in potem se ji, pričakovano, dokončno strga. Namesto umetnega konstrukta alfa samice v njej dozori prava alfa&omega, ki začne končno investirati vase!

Naša Alfa sicer pogosto pije in malo manj pogosto seksa, bere solzave ljubiče, navzven pa filozofira o kiksih Slavoja Žižka, uživa v izvajanju mobinga nad zaposlenimi, redno izvaja face‐force jogo, tibetanske vaje in stiska medenico...

Polona Požgan postavlja na kocko stereotip Alfa samice. Publiki so brez olepšav postavljeni na ogled vsakodnevne življenjske situacije skozi oči ženske ter blišč in beda uspešne ženske. Ženskam, da se z njimi soočijo in ugotovijo, da "niso edine" ter moškim, da jih končno spoznajo.

 

Predprodaja vstopnic v Baru Muri in Kava bar Vesna.

Igra: Polona Požgan
Scenarij: Janja Vidmar

Oglejte si tudi