Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
7°C
JUTRI
26°C
6°C
Oceni objavo

Psoglavski dnevni 2022

Po dveh letih premora zaradi znanih razlogov, ki so nam dodobra spremenili naša življenja, se na koledar prireditev vračajo PSOGLAVSKI DNEVI 2022. Tridnevna prireditev bo potekala od 24. do 26. junija 2022, z veliko zabave, druženja, smeha, klepeta, petja, plesa, športa ter ob obujanju spominov, ogledu suhorobarskih izdelkov in seveda ob dobri hrani in hladni pijači.

V petek, 24. junija bo potekala »PSOGLAVSKA NOČ«, na kateri bodo predvidoma nastopili in za dobro zabavo z rokerskim zvokom in iskrenimi besedili poskrbeli v okviru turneje 30-ih letih delovanja Big Foot Mama ter skupine Zakon, Band K-Rock in Duble Truble s poslovilnim koncertom.

V soboto, 25. junija bo žoga osrednji predmet na nogometnem igrišču in na »DNEVU ŠPORTA«. V večernih urah bodo člani Tamburaškega orkestra Sodražica in člani dramske skupine Mladinskega kluba Sodražica poskrbeli, da bo na »VEČERU NA TRGU« zagotovljen smeh in zvok tamburic.

Osrednji del Psoglavskih dni bo tradicionalni »TRŽNI DAN«, ki bo v nedeljo, 26. junija. Med prikazom starih obrti bo Tržni dan bogat s kulturno-zabavnim programom - domačih in gostujočih skupin, otroškimi delavnicami, razstavami ter kulinaričnimi dobrotami. Dopoldanski del programa bodo popestrili Kranjci; v popoldanskem delu pa sledi zabava z Ansamblom Roka Žlindre.

Vabljeni, da si rezervirate dneve zadnjega vikenda v juniju za obisk Psoglavskih dni 2022 v Sodražici. 

Oglejte si tudi