Logo MojaObčina.si

Sodražica

DANES
9°C
2°C
JUTRI
2°C
2°C

Vabilo na 3. srečanje vibracijskega samozdravljenja

2164

Društvo ZDRAV.si vas vabi na 3. srečanje z raziskovalko zdravega življenja, gospo Nerino Darman, kjer bomo skozi zanimivo predavanje in okušanje ter spoznavanje naravnih zelišč in začimb krepili svoje moči in se naučili samozdravilnih ukrepov za različne simptome.

Ves čas bomo deležni blagodejnih učinkov Teslinih skalarnih valov za povrnitev ravnovesja in drugih pripomočkov največjih izumiteljev našega časa za dobro počutje na vseh ravneh našega bitja.

Dogodek SAMOZDRAVILNIH VIBRACIJ s terapijami vseh vrst in diskretno obravnavo simptomov, brez izpostavljanja posameznika bo:

v sredo, 18. aprila ob 18.00 uri v 5.a razredu OŠ dr. Ivana Prijatelja Sodražica.

Prijavite se na tel. 051 301 772, mail rina.arko@gmail.com ali 041 789 319 vibracijska terapevtka, ga. Nerina, mail. satjam@gmail.com.

Ob prijavi sporočite vaše težave ali simptome, na katere želite, da se osredotoči obravnava, ki seveda poteka diskretno.

Udeležba za posameznika je 10 EUR.

Prosimo za čimprejšnje prijave z vašimi simptomi zaradi priprave programa v skupini, ki ga vodi ga. Nerina Darman, dipl. ing. kem.teh., ajurvedska in džotiš svetovalka, raziskovalka, predavateljica in avtorica dveh knjig: Bleženost Bivanja in Iskra izvora.

 

Toplo vabljeni.

Društvo ZDRAV.si

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij