Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

PARAZITKO

Parazitko je triinšestdeseta tinktura, ki smo jo naredili v Sekciji za zelišča pri ŠD Javor, pod brentom Janeza Javorskega. Seveda na EKO Kmetiji Pr Nejc.
Po receptih babic smo zmešali pravi pelin, črni oreh in nageljneve žbice v točno odmerjenih količinah in jih zalili s sadjevcem. Znano je, da te sestavine učinkovito uničujejo parazite.
Nastal je Parazitko, ki ga pošiljamo v boj proti parazitom v naših telesih, ki nas uničujejo. V embalaži 50 ml, je Parazitko pravi očiščevalec telesa.
Dr. Hulda R. Clark, zdravnica iz Kanade,  je odkrila da 95% bolezni izvira iz prisotnosti parazitov in toksinov v telesu.
Ko stopamo po poti samoozdravljenja je Parazitko naš prijatelj.

Pravi pelin pomaga pri:

spodbujanje apetita in je učinkovit v borbi proti debelosti,

pomaga pri slabi prebavi (in sicer jo pospešuje ter preganja črevesne zajedalce) ter bolečinah in boleznih želodca in črevesja (npr. kronični gastritis, zgaga, prehlajeni želodec, driska, homeroidi itd.),

zdravi vnetja prebavnega trakta,

zdravi obolenja žolča (njegovo zmanjšano delovanje) in jeter ter bolezni ledvic,

pomaga pri slabokrvnosti in boleznih krvi,

odvaja vodo iz telesa,

ščiti pred pljučnimi obolenji,

zdravi nespečnost, psihično izčrpanost ter bolezni centralnega živčnega sistema in živčna obolenja (epilepsija, histerija),

pomaga pri balansiranju napihnjenosti, zdravljenju depresije, diabetesa, revme, vrtoglavice in slabega ustnega zadah,.

sproža menstruacije, lajša menstrualne težave in zdravilno deluje pri boleznih ženskih spolnih organov,

pomaga pri motnjah v delovanju hormonskih žlez,

zdravilno deluje pri vročini in okužbah,

lajša pike insektov in učinkuje zdravilno pri zastrupitvi z gobami in strupenimi rastlinami,

zdravi rane, kožne razjede in mozoljavost.
Črni oreh, se uporablja kot sestavni del antiparazitnega programa čiščenja telesa po dr. Huldi Clark, poleg pelina in nageljnovih žbic. Tinktura črnega oreha se uporablja tudi za čiščenje črevesnih zajedavcev, proti napihnjenosti trebuha, nujna pa je tudi za vse ki se postijo, kot dodatna pomoč pri čiščenju organizma in črevesja. Uporablja se proti zakisanosti telesa in kandidi.
geljnove žbice ali klinčki so resda majhni na pogled, a po njihovih zdravilnih lastnostih jim ni para. Nageljnove žbice veliko uporabljajo v ajurvedi. Delujejo protiglivično, protibakterijsko, antiseptično, poleg tega pa so tudi odličen analgetik. Vsebujejo veliko antioksidantov in so dober vir mineralov (še posebej mangana), maščobnih kislin omega 3, prehranskih vlaknin in vitaminov.
Vsi trije skupaj pa so PARAZITKO.

Oglejte si tudi