Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

V promocijsko akcijo Lov na zaklade Osrednje Slovenije vključen tudi grad Bogenšperk

Z včerajšnjo tiskovno konferenco v Ljubljani se je pričel drugi del kampanje za promocijo destinacij in ponudbe v regiji Osrednja Slovenija, ki bo trajala vse do novembra.

S promocijsko akcijo Lov na zaklade Osrednje Slovenije želi Turizem Ljubljana skupaj z občinami osrednje Slovenije predstaviti nabor idej za izlete, obenem pa čim bolj razširiti besedo o lepotah in doživetjih - zato so se za promocijo odločili vključiti priljubljeno platformo Instagram, uporabnike hashtaga #CentralSlovenia pa "nagraditi" z lokalnim darilcem.

Kako v Lov na zaklade Osrednje Slovenije?

1. Obiščite kraj s seznama Turizma Ljubljana, kjer so navedeni vsi kraji, ki sodelujejo v akciji lova na zaklade osrednje Slovenije.

2. Fotografirajte, kar vas je navdušilo in fotografijo objavite na Instagramu s pripisano oznako #CentralSlovenia.

3. Na izbrani lokaciji pokažite svojo objavo in prejeli boste lokalno darilce. Natančen seznam lokacij, kjer lahko prevzamete darilo in kdaj so odprte, je objavljen tudi na spletni strani Turizma Ljubljana:

http://https://www.visitljubljana.com/sl/obiskovalci/ljubljana-in-regija/kraji-osrednje-slovenije/lov-na-zaklade-osrednje-slovenije

Na seznamu izletov v osrednjo Slovenijo so Velika planina s pastirskim naseljem in ponudbo tradicionalnega sira trniča, Županova jama ter polhograjska graščina, kjer lahko obiskovalci spoznajo tudi razsvetljenskega mecena, botanika in grofa Blagaja, ter Zbiljsko jezero, arboretum Volčji Potok, razgledni stolp na Planini nad Vrhniko, od koder pogled sega vse do Triglava, pustolovski park Geoss, Slamnikarski muzej v Domžalah,veslanje po Ljubljanskem barju in seveda Valvasorjev grad Bogenšperk. 

Slikajte, objavite fotografijo gradu Bogenšperk, pokažite objavo grajskemu vodiču in čaka vas nagrada! 

Vabljeni v objem belega gradu sredi zelenih gozdov!

Oglejte si tudi