Logo MojaObčina.si

Šmartno pri Litiji

JUTRI
1°C
-2°C
TOR.
3°C
-4°C
Deli
1704

Grad Bogenšperk v lovu za plaketo z nazivom BEST of SUMMER

Slovenija postaja s svojo pestro raznolikostjo, bogato kulturno dediščino in naravno razgibanostjo vse bolj zanimiva evropska turistična destinacija. Predvsem v poletnih mesecih Slovenijo obišče mnogo tujcev, katerim moramo ponuditi atraktivna doživetja, ogled največjih znamenitosti, jim razkazati slovenske posebnosti, običaje, navade.   

Tudi grad Bogenšperk vsako leto obiščejo številni turisti. Želeli bi, da bi Bogenšperk postal še bolj prepoznaven kraj na turističnem zemljevidu, kar bi pripomoglo h krepitvi ostalih ponudnikov na območju Šmartnega pri Litiji. Na ta način bi prispevali k večji prepoznavnosti kraja, kateri ima veliko turističnih potencialov.  

Zato nas veseli, da so v uredništvu InYourPocket - mestni vodiči, kjer že četrto leto v Sloveniji poteka izbor Best of summer in Slovenia, v letošnjem letu v sistem spletnega glasovanja za najzanimivejši grad v Sloveniji uvrstili tudi grad Bogenšperk.

Glasovanje se bo zaključilo 15.8.2016 in poteka preko spletne strani: http://blog.inyourpocket.com/slovenia/2016/07/17/best-of-summer-in-slovenia/. Glasujete lahko vsi spletni uporabniki. 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij