Logo MojaObčina.si

Šmartno pri Litiji

DANES
17°C
-2°C
JUTRI
15°C
-3°C
662

TEDEN PODPORE USTVARJALCEM

Si lahko predstavljate, da sta sliki v naslovnici, v resnici le dve plati iste zgodbe? Ste se kdaj vprašali, kako nastanejo izdelki, ki vam jih, DOMAČI USTVARJALCI, ponujamo na stojnicah?
Ker se, menda, le malo ljudi zaveda, koliko truda je vloženega v en unikatni izdelek, je leta 2015 prišlo do pobude, da bo ta teden (od 18. do 22. junuja) TEDEN PODPORE USTVARALCEM in OZAVEŠČANJE KUPCEV, da se vsaj kdaj zamislijo, kaj pomeni biti ustavrjalec in kaj pomeni, da kupiš izdelek, ki ga je izdelal neki lokalni rokodelec... in ga NIKOLI ne poskušaš primerjati z izdelkom, ki je narejen v masovni proizvodnji.
Na FB strani Fragolina je, v zvezi s tem tednom, nastal tale zapis, ki ga objavljam dobesedno:

*** Če kupiš le eno voščilnico, eno skodelico, en podstavek, eno blazino ... od ustvarjalca, to pomeni, da podpiraš ustvarjalnost, strast, talent, unikatnost in tudi skupnost. Zato je teden od 18. do 22. junija namenjen ozaveščanju, kako pomembno je, da podpiramo ustvarjalce in male trgovinice. Osrečite nekoga, ki ustvarja s srcem in predanostjo! 
Več o iniciativi #justacard si lahko preberete na instagramu in twitterju @justacard ter na njihovi spletni strani https://www.justacard.org/just-a-card-week/ ***

In na koncu še: HVALA VSEM, KI ŽE CENITE NAŠE DELO!

Za AMBROŽ KREACIJE
Katarina Ambrož

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!