Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

IZENAČENO V ČRNOMLJU

RK ČRNOMELJ : RD HERZ ŠMARTNO                                 37 : 37 (13 : 14)

Črnomelj (23.11.2018) – Športna dvorana Loka, sodnika: Aleš Gorenc in Silvo Košir, delegat: Andrej Romih.


Črnomelj:
Kostelec 1, Pezdirc 5, Medic 1, Jakofčič, Peteh, Lozar, Štrucelj 12, Horvat 1, Slobodnik 3, Weiss 3, Stariha 4, Mihelič 6, Plut, Radojčič, Aupič, Slemenšek 1. Trener: Zoran Šutej.

Herz Šmartno: M. Sadar, Ribarič 4, Berglez, Bahovec 2, Zobarič, Rozina 2, Justin 10, Muratovič, Ju. Žižek, A. Sadar 5, Avsec 4, Jerina 1, Močnik 8, Kukovica, Žurga 1. Trener: Filip Gradišek.

Sedemmetrovke: Črnomelj 8 (6), Herz Šmartno  6 (3).

Izključitve: Črnomelj 8 minut, Herz Šmartno  8 minut.

Diskvalifikacije:


Šmarska ekipa je na gostovanje odpotovala brez poškodovana Benjamina Cirarja, kar je povzročilo nekaj težav za trenerja Filipa Gradiška. V prvem polčasu je ekipa Herz Šmartno začela bolje ter tudi prva občutneje povedla pri 6:10. Domači so z nekaj boljšimi minutami ujeli priključek ter se do polčasa približali na 13:14. Če smo v prvem polčasu videli “normalno” število zadetkov, pa je bilo v drugem popolnoma nasprotno. Sploh zadnja četrtina tekme je bila zelo dinamična, z veliko zadetkov na obeh straneh. Domačini so večino tekme rezultat lovili, a se jim je lov na koncu obrestoval. Nekaj sekund pred koncem so z realizirano 7m prišli do izenačenja, šmarski ekipi pa je za strel na gol zmanjkalo časa.

Oglejte si tudi