Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Pet let

Govorim o naši facebook strani Ambrož kreacije, ki je, pred petimi leti, postala najprej (za)misel. Ta (za)misel je bila ogrodje, na katerega smo potem postavili poličke, na poličke nove zamisli, ideje in lestev, da smo se lahko vzpeli višje, na nove, višje poličke. Včasih smo otožno gledali navzgor, kjer ni bilo videti prav veliko in navzdol, kamor se nismo želeli vrniti. 

Bilo je, na trenutke samotno in prazno, stati “med Nebom in Zemljo” in iskati tisto mesto, kjer je najmanj drselo, kjer je bilo najmanj možnosti za zdrse, najmanj nevarno, da pademo, da priletimo tja, kamor se nismo želeli vrniti. Prvih sto smo vas zbirali kar nekaj mesecev. In tisti, ki ste bili med prvimi stotimi (naj vam Bog obilo povrne!) ste tisti, ki ste nam pomenili varovalo, da ne bi morebiti sestopili. Bili ste kot živi ščit, trdna opora, upanje, navdih in zaveza, da ne gremo več nazaj. 

Zaradi vas smo vedeli, da se pač ne želimo vrniti. Potem se je vse zganilo in se zgodilo hitro. Danes nas je že 27-tisoč in tristo. In že, čez manj kot dva meseca, nas čaka - torta s petimi svečkami, kar je že polovička od prve desetke! In seveda, mi se ne želimo nikamor vrniti.

Z vami gremo naprej. Do novih navdihov in novih kreacij. Do novih poznanstev, do novih obletnic. In tja, na začetek, se želimo vrniti le še s spomini.

Čisto za vse pa: Hvala Nebu in hvala Zemlji!

za Ambrož kreacije, 
Katarina Ambrož

Oglejte si tudi