Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Priročnik za uporabo aplikacije Skype

Omejevanje gibanja med občinami in prepoved druženj je prineslo s sabo “domače pisarne”, šolo od doma in komuniciranje po telefonu in preko računalnika.

 

Številne organizacije se prenesle svoje aktivnosti na splet, kjer prevladujejo ZOOM dogodki. Seveda pa se lahko srečujete tudi na Skype-u.

 

Skype je brezplačna aplikacija, ki je najbolj primerna za skupine, ki se srečujejo večkrat: sestanki ekipe, redna srečanja članov društva, tedenska srečanja prostovoljcev, pa tudi družinski klepeti, klepeti s prijatelji,.. Skype lahko uporabljate na računalniku ali pametnem mobitelu, je brezplačen, omogoča pa tako pisni klepet kot video srečanja.

 

Na Stičišču Središče smo pripravili priročnik za uporabo aplikacije Skype, ki je namenjen predvsem uporabnikom, ki se z aplikacijo srečujejo prvič. Priročnik si lahko prenesete tukaj.

 

 ▶ SKYPE PRIROČNIK

 

Priročnik smo pripravil z željo spoznati člane društev in drugih NVO z aplikacijami, ki jim omogočajo enostavno srečevanje na spletu. Prepričani pa smo, da bo koristil tudi drugim za družinska druženja in klepete s prijatelji.

 

Na Stičišču Središče nudimo podporo nevladnim organizacijam, kar vključuje tudi pomoč pri organiziranju aktivnosti na spletu.

 

Celostna IT podpora pri organiziranju spletnih aktivnostih obsega:

  • svetovanje in podpora pri uporabi ZOOM-a,
  • možnost uporabe našega ZOOM PRO pri organiziranju večjih dogodkov, ki trajajo več kot 45 minut,
  • možnost izposoje primerne opreme (prenosnik, kamera).

 

Več informacij najdete tukaj, dosegljivi pa smo tudi na 040 698 915 ali sticisce@nefiks.si.

 

***

Aktivnost Stičišča Središče sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023.

Oglejte si tudi