Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Javna obravnava odloka o spremembah in dopolnitvah odloka o podlagah za odmero komunalnega prispevka za obstoječo komunalno opremo na območju občine Šmartno pri Litiji

V skladu s 70. členom Poslovnika Občinskega sveta Občine Šmartno pri Litiji (Uradni list RS, št. 6/22) se zaradi večje legitimnosti sprejetih splošnih aktov občine in vključitve občanov, njihovih organizacij, strokovne in druge javnosti v pripravo predlogov splošnih aktov občine, predloge statuta občine, odlokov, proračuna, prostorskih aktov in drugih načrtov razvoja objavi na spletni strani občine najpozneje sedem dni po seji občinskega sveta, na kateri je bila izvedena splošna razprava, in javnost pozove, da v roku petnajstih dni na način, določen z objavo, sporoči morebitne pripombe in predloge.

Na spletni strani Občine Šmartno pri Litiji je objavljen Odlok o spremembah in dopolnitvah Odloka o podlagah za odmero komunalnega prispevka za obstoječo komunalno opremo na območju Občine Šmartno pri Litiji, ki je bil obravnavan na 20. redni seji Občinskega sveta Občine Šmartno pri Litiji, dne 20. 10. 2022, v prvi obravnavi. Pisne pripombe in predloge se lahko do zaključka javne obravnave, to je do vključno petka, 11. 11. 2022, posreduje županu Občine Šmartno pri Litiji po elektronski ali navadni pošti priporočeno (šteje se dan poštnega žiga) na naslov: Tomazinova ulica 2, 1275 Šmartno pri Litiji oziroma po elektronski pošti na naslov info@smartno-litija.si. Dodatne informacije so na voljo pri Andreji Leskovšek na občinski upravi Občine Šmartno pri Litiji, tel. 01/8962-774, elektronska pošta: andreja.leskovsek@smartno-litija.si.

Vse dokumente najdete na spletni strani občine Šmartno pri Litiji.


ŽUPAN OBČINE ŠMARTNO PRI LITIJI

Rajko Meserko

Oglejte si tudi