Logo MojaObčina.si

Šmartno pri Litiji

JUTRI
25°C
14°C
PON.
24°C
11°C
Deli
798

Na Bogenšperku

Minulo nedeljo smo, v sklopu Vikenda odprtih vrat v Srcu Slovenije, sodelovali na grajski tržnici, na gradu Bogenšperk. Z lahkoto trdim, da je bila to, zagotovo, ena najlepših nedelj v letošnjem letu, saj je narava prav žarela v pozno poletnem soncu - ki je bilo preijetno toplo, a nič več prevroče... Čeprav obiskovlacev ta dan ni bilo ravno v izobilju, pa so tisti, ki so prišli uživati na naš grad, kar kipeli od navdušenja.

Verjamem, da smo k njihovemu navdušenju pripomogli tudi vsi mi, ki smo ta dan postavili grajsko tržnico:
Eko kmetija Vodnjov, Unikatna keramika Barbara Dacar, Zeliščarska kmetija pr'Janez in Ambrož kreacije
Za tiste, ki niste uspeli priti na Bogenšperk, naj povem, da ja naša stojnica  krasila sprednji pogled na grad. Naše AMBROŽ KREACIJE smo, razstavljali in prodajali, pod mogočnim tulipanovcem - pod budnim očesom samega Janeza Vajkarda Valvazorja.
Lep ambient in lepo vreme sta nas vabila tudi k fotografiranju. Oboje smo z veseljem izkoristili in  naredili nekaj  zanimivih fotografij; tako za spomin, kot za namen promocije. Ob tej priložnosti  jih delimo z vami in vas vabimo k ogledu, pa tudi h komentiranju.

Hvala vsem, ki ste nas obiskali na gradu Bogenšperk. K nakupu pa ste vabljeni tudi v prihodnje in sicer (po predhodnem dogovoru na telefonu: 040 694 709) na našem domačem naslovu: AMBROŽ KREACIJE, Riharjevec 8, Šmartno pri Litiji

za Ambrož kreacije
Katarina Ambrož

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi