Logo MojaObčina.si

Šmartno pri Litiji

DANES
27°C
18°C
JUTRI
29°C
17°C
Deli
2323

Gasilske "Igre brez meja 2018"

V PGD Primskovo smo avgusta že po tradiciji za najmlajše in malo starejše otroke organizirali tridnevni živ žav z naslovom Igre brez meja 2018. Letos je bila udeležba rekordna.

Pod budnim očesom mladinskih mentorjev smo za otroke pripravili različne športne in vodne igre, saj nas je sonce močno grelo in je bila voda prava popestritev v tako vročih dneh. Otroci so uživali v vodnih igrah in delavnicah, ki smo jih pripravili.

Tri dni so izdelovali vodni tunel, čeprav do zadnjega dne niso vedeli, kaj pravzaprav delajo. Zadnji dan smo jim ga mentorji sestavili in bili so zelo navdušeni.

Na delavnicah si je vsak otrok izdelal tudi svojo športno igro, imeli so vsak svojega skrivnega prijatelja, za katerega so napisali skrivno pismo in ga razkrili zadnji dan druženja. Polno skrivnosti jih je še posebej zabavalo.

Na krajšem pohodu so si naredili tudi zastavo in ko so se vrnili, jih je pred gasilskim domom čakal... vodni tunel.

Vse dni smo poskrbeli tudi za hrano in pijačo. Sladkali so se s sokom in sadjem: lubenico, melono, jabolki in hruškami... Slednje so bile še posebej sladke, saj so bile domače z vrta naših sosedov, za kar se jim lepo zahvaljujemo.

Zadnji dan smo na zaključek povabili tudi starše. V kino, da smo si skupaj ogledali kratek film lanskoletnega druženja. Velika zahvala gre otrokom in njihovim staršem, babicam in dedkom, ki nam zaupajo svoje otroke. Velika hvala mentorjem, vodstvu PGD Primskovo za zaupanje, ter vsem, ki ste nam pomagali pri organizaciji čudovitega dogodka.

Urška Smrekar

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi