Logo MojaObčina.si

Šmartno pri Litiji

DANES
11°C
1°C
JUTRI
14°C
-2°C

Vzpostavitev brezplačnega interneta na javnih mestih v Občini Šmartno pri Litiji


Občina Šmartno pri Litiji  je na podlagi uspešne prijave na poziv Evropske komisije za dodelitev nepovratnih sredstev za spodbujanje internetne povezljivosti v lokalnih skupnostih prejela 15.000 evrov, ki so omogočili vzpostavitev brezžičnega omrežja na nekaterih javnih mestih v občini.   

Uporaba brezplačnega omrežja je preprosta: na mobilnem telefonu poiščete omrežje »WiFi4EU«, ga odprete, nato nadaljujete s klikom na tipko »Vstopite«. Tako lahko brezplačno na spletu poiščete kakšno pomembno informacijo, si krajšate čas, ko čakate v vrsti na kavo/ kosilo ali napišete kakšno elektronsko sporočilo.

 

Dostop do brezplačnega interneta je mogoč pri Knjižnici Šmartno, Športni dvorani Pungrt, pri TIC-u, na Staretovem trgu in na gradu Bogenšperk.

Več o projektu si lahko preberete na: https://smartno-litija.si/vzpostavitev-brezplacnega-interneta-na-javnih-mestih-v-obcini-smartno-pri-litiji/

Občane in druge obiskovalce vabimo k uporabi brezplačnega interneta na zgoraj navedenih lokacijah, ob tem pa prosimo za razumevanje saj je sistem do uradne potrditve iz strani Evropske komisije v fazi testnega delovanja.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi