Logo MojaObčina.si

Šmartno pri Litiji

DANES
32°C
18°C
JUTRI
31°C
19°C

NUMEROLOGIJA KOT OSEBNA RAST

Organizator: PODJETNIŠKI RISE ŠMARTNO LITIJA, Z.B.O., ZADRUGA ZA RAZVOJ PODJETNIŠTVA
Vstopnina: 3€
GLEDE NA TRENUTNO SITUACIJO S KORONAVIRUSOM, JE LAHKO DOGODEK PRESTAVLJEN ZA NEDOLOČEN ČAS!!!


GLEDE NA TRENUTNO SITUACIJO S KORONAVIRUSOM, JE LAHKO DOGODEK PRESTAVLJEN ZA NEDOLOČEN ČAS!!!

Numerologija je veda, ki so jo uporabljali že stari Kitajci v alternativni medicini, zato se tudi v današnjem času uporablja kot ena izmed zdravilnih tehnik.

 

Na predavanju bomo govorili kako so tvoji osebni podatki genetski zapisi in kode, ki povedo kdo si, kaj so tvoji potenciali, blokade, začarani krogi, ki se ti ponavljajo vedno znova.

Preko numerološkega izračuna, dobimo števila, ki se povezujejo z notranjimi organi, v katerih so shranjeni zapisi za določene programe, vzorce in čustva. Vse to pa vpliva na tvoje zdravstveno stanje, počutje, odnose, posel, delo,... In ravno zato je ta metoda prepoznavanja samega sebe tako učinkovita in daje velike rezultate.

  

O IZVAJALKI:  

Anka Ule  se je iz področja energetske numerologije izobraževala v letih 2011 do 2013, kar ji je zelo spremenilo življenje. Istočasno je osvojila znanje meditacije in začela deliti njeno vodenje za večje skupine.

Od leta 2013 do 2017 je živela v Dominikanski Republiki, kjer je širila svoje znanje o numerologiji, osebni rasti, meditaciji tako individualno kot tudi skupinsko.

Od leta 2015 se ukvarja z jogo, v letu 2016 pa se je certificirala za učiteljico joge, in nato vodila jogo za zaposlene v podjetjih, v fitnesih. Z učenjem nadaljuje tudi sedaj v Sloveniji.

V 2018 se je certificirala kot medij za kanaliziranje angelskih sporočil v šoli Tjaše Dorelay. Sprva je s tem pomagala sebi, s predano jasnostjo, preko sporočil angelov, sedaj pa preko tega pomaga tudi številnim drugim osebam v Sloveniji, da dobijo jasne usmeritve za življenje.

  

SPLOŠNE INFORMACIJE:

Organizator: Podjetniški RISE Šmartno Litija ()

Soorganizator:  Anka Ule ()

 

Predavanje navadno traja 90 minut. Za prve 3 prijave na dogodek, je cena 3 €/osebo.

 

PRIJAVI SE PREKO ZGORNJE POVEZAVE , ali na mail: info@rise.si

 

Več informacij dobite na  e-mail: info@rise.si


Na voljo so brezplačna parkirišča.

 

Najdete nas na naslovu Breg pri Litiji 54, Litija. Z glavne ceste zavijete v obrtno poslovno cono Zagorica, pri Predilnici Litija. Nahajamo se nasproti objekta Makplast, v isti stavbi kakor Lesokras in Poker d.o.o., prvo nadstropje. Najlažje nas najdete, če v Google zemljevidi  vpišete Podjetniški RISE.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi