Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
4°C
SRE.
15°C
7°C

FEJMIČI: SAMA STA NAJBOLJŠA, stand-up komedija

##VIEWS##
Organizator: JAVNI ZAVOD BOGENŠPERK
Kontaktni podatki organizatorja: Javni zavod Bogenšperk, info@bogensperk.si, +386 (0)8 200 61 68.

TO NI PODCAST NA ODRU, TO JE PREDSTAVA, TO JE KOMEDIJA!

Gašper Bergant in Žan Papič sta neumoren duo, ki že več kot tri leta ustvarja enega najbolj priljubljenih podkastov, Fejmiči. V njem sta gostila večino slovenske estrade od Magnifica, Lada Bizovičarja, Mihe Šaleharja, Tomija Megliča, Damjana Murka, Saše Lendero, Mojce Fatur do celotne ekipa jutranjega programa Radija 1 z Denisom Avdićem na čelu. Kljub zvenečim imenom in zabavnim pogovorom pa se njuni gledalci še vedno strinjajo: "Sama sta najboljša!"


Po več kot 170 epizodah podkasta Fejmiči s preko 4.000.000 ogledi, in 100 ponovitvah razprodane komedije Fantovščina, v kateri sta s Sašom Staretom nasmejala več kot 27.000 Slovencev, je napočil čas, da dokažeta, da sta res najboljša sama - v živo na odru!


Gašper in Žan imata zelo poseben odnos, saj na marsikatero stvar v življenju gledata diametralno nasprotno. Kot bi belogardist in partizan hodila skupaj na pir, bi rekli starejši. Bergant velja za človeka z jezikom na dlaki in brez nje na jeziku. Kralj črnega humorja, neizprosnega pogleda na svet, ki nasmeji še tako kislo limono v publiki. Je odločen in ima mnenje o vsem, četudi zadeve ne pozna. Nasprotno je Papič prikupno zmeden, o ničemer ne ve ničesar in se s tem celo pohvali. Komplementaren in posrečen par, ki seje smeh, dobro voljo in sočutnost. Sliši se čudno, a je res.

Vstopnice: Eventim
Omejeno število vstopnic je na voljo tudi v TIC Šmartno, info@bogensperk.si, 082 006 168

Oglejte si tudi