Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
0°C
JUTRI
11°C
-1°C
Oceni objavo

Zaključek Koroške pikado lige za leto 2015

Prvo mesto po končani koroški pikado ligi za leto 2015 je v ženski konkurenci osvojila ekipa iz Društva invalidov Slovenj Gradec, moška ekipa pa se je uvrstila na tretje mesto.
Zaključek koroške pikado lige, katero je v letu 2015 organiziralo MDI »Drava« Radlje ob Dravi, se je končala v torek, 14. aprila 2015, v Vuhredu v Penzion Markač. Od 24. februarja do 14. aprila se je odigralo 5 krogov. V koroški pikado ligi je tekmovalo 12 ekip, 7 moških in 5 ženskih in to iz vseh petih koroških društev delovnih invalidov: DI Mežiške doline, DI Dravograd, DI Muta, MDI »Drava« Radlje ob Dravi in DI Slovenj Gradec.  

 

Iz DI Slovenj Gradec je na turnirju sodelovala 1 moška in 1 ženska ekipa, obe ekipi pa sta se po skupnem seštevku vseh petih odigranih krogov uvrstili na:  1. mesto ženska ekipa in na 3. mesto moška ekipa.

 

Po razglasitvi rezultatov in uvrstitvi posameznih društev je sledila podelitev pokalov za prva tri mesta, tako v moški kot v ženski konkurenci, posamezniki pa so prejeli medalje.

 

Končna uvrstitev po vseh turnirjih – ženske

  1. mesto DI SLOVENJ GRADEC
  2. mesto DI Mežiške doline – Ravne na Koroškem
  3. mesto DI MUTA
  4. mesto MDI »DRAVA« RADLJE OB DRAVI
  5. mesto DI DRAVOGRAD

 

Končna uvrstitev po vseh turnirjih – moški

  1. mesto DI MUTA I.
  2. mesto MDI »DRAVA« RADLJE OB DRAVI I.
  3. mesto DI SLOVENJ GRADEC
  4. mesto DI MUTA II.
  5. mesto DI DRAVOGRAD
  6. mesto DI Mežiške doline – Ravne na Koroškem
  7. mesto MDI »DRAVA« RADLJE OBDRAVI II.

 

Lep športni pozdrav in še posebej čestitke prvo uvrščeni ženski in tretje uvrščeni moški ekipi iz DI Slovenj Gradec, prav tako pa tudi ostalim sodelujočim ekipam.

 

Stanislava Tamše

Oglejte si tudi