Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
5°C
NED.
20°C
6°C
Oceni objavo

Z medaljami iz Konex Forza Open 2020

Naša bronasta ekipa iz državnega ekipnega tekmovanja do 13 let je na Konex Forza Open 2020, ki je potekalo v soboto, 20. 6. 2020, prikazala odlične igre.
Tekmovalci, ki so preteklo soboto na prvem državnem ekipnem prvenstvu dosegli tretje mesto, so se tokrat udeležili tekmovanja v Ljubljani v organizaciji BK Konex. 

Naš najmlajši Jan Vrance je v kategoriji U11 - posamezno premagal nosilca skupine in kvalifikacije zapustil kot prvouvrščeni, uspešno je premagal tudi naslednjo stopničko, polfinale, v svojo korist. Žal pa se mu je zaustavilo v finalni tekmi v igri s petim nosilcem. Jan je prikazal odlične igre, saj je bil končni rezultat tesen in sicer 2:1 v setih (+6, -3, -6) v korist nasprotnika. Tako je osvojil odlično drugo mesto.

Anže Novak Lešnik in Lovro Jovan (kategorija U13) sta igrala tako posamezno kot dvojice. V igri posamezno sta oba uspešno zapustila kvalifikacijsko skupino za karkoli več pa jima je zmanjkalo tudi malce športne sreče. Sta pa zato prikazala uigranost v igri dvojic, kjer sta izenačila uspeh Jana in tako osvojila drugo mest. 

Edina naša predstavnica deklet Izabela Lever (kategoriji U13), je k svojemu uspehu v igri dvojic (drugo mesto) dodala še fantastičen rezultat v igri posamezno. Kot zmagovalka je zapustila tako kvalifikacije kot polfinalno in finalno tekmo in osvojila prvo mesto!

Čestitke vsem tekmovalcem za osvojena mesta!

*** Badminton je lepa igra ***

Oglejte si tudi