Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
4°C
PON.
24°C
5°C
Oceni objavo

Šport in glasba v MKC Slovenj Gradec

Mladinski kulturni center Slovenj Gradec bo v toplih sončnih dneh poskrbel za športno in glasbeno dogajanje v mestu.
Mladinski kulturni center Slovenj Gradec v soorganizaciji s SPOTUR-jem organizira košarkarski turnir Zabij ga 2013, ki bo potekal v soboto, 22. 6. 2013, od 17. ure dalje za športno dvorano Slovenj Gradec. Turnir bo potekal po sistemu tri na tri; seveda v športnem in "fair play" vzdušju.

Prijavnina za vsako ekipo, ki se prijavi, znaša 40 EUR, nagradni sklad tako znaša 500 EUR. Ker je število ekip omejeno, se vsi zainteresirani čim prej prijavite na telefonsko številko 040 209 595 (Marko) ali 040 657 868 (Mitja). Po turnirju pa bo poskrbljeno za glasbeni spektakel, ki bo potekal pred MKC Slovenj Gradec.


Nekateri morda veste, spet drugi ne, da se letos reggae po nekaj letih zopet vrača tja, kjer se zlivata prelepa Soča in Tolminka, na sotočje, ki je tako čarobno, da pozabiš na čas. Ko se prepustiš naravi, glasbi in duhu festivala in je edina stvar, ki te preseneti globok bas iz zvočnikov, medtem ko Anthony B pridiga z odra. Ko ti Inner Circle preigravajo pesmi od Jacoba Millerja do njihove pop uspešnice Sweat … postane telo razigrano in noge poskočne. Da pa je večer še bolj popoln, se zaslišijo zvoki Channel One soundsystema, ki jih tu in tam preseka bobnenje jungle in dnb glasbe Bennyja Pagea.

S ciljem predstavitve Overjam International Reggae Festivala, ki bo potekal od 14. do 17. avgusta 2013, bo pred stavbo MKC Slovenj Gradec potekal Overjam Official Preparty. Tako bodo lahko ob poznih popoldanskih urah potekale tudi delavnice, ko se znoči, pa vas čaka vrhunska ognjena predstava.
Za vas bodo zibali ritme od rootsa do urbane đungle:
* Freedom Fighters Sound (KP, Slo),
* Blackheart Man (ITA),
* Reggaeneration Sound (SG, Slo).
Kogar zanima še več o Overjam International Reggae Festivalu, lahko informacije najde na:
* www.overjamfestival.com,
* http://www.facebook.com/OverjamInternationalReggaeFestival,
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IxPQYw7_M_A.

 

Povedano na kratko: v soboto, 22. 6. 2013, boste prišli na svoj račun vsi športni navdušenci in privrženci dobre glasbe.

 

Petra Špegel

 

Oglejte si tudi