Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Tradicionalno srečanje športnikov invalidov v počastitev poboja Lackovega odreda

MDI »Drava« Radlje ob Dravi je 24. aprila 2015 organiziralo tradicionalno srečanje športnikov invalidov, ki so se pomerili v kegljanju, v spomin in počastitev poboja Lackovega odreda.
Na tem srečanju so sodelovale ekipe iz ŠDI Maribor, MDI Šaleške doline, ŠDI Slovenj Gradec in MDI »Drava« Radlje ob Dravi. Pred pričetkom tekmovanja so športnike sodelujočih društev pozdravili: Alan Bukovnik, župan občine Radlje ob Dravi, Erika Luzer, predsednica MO ZB za vrednote NOB Radlje ob Dravi, Stanislav Slavko Pajtler, predsednik MDI »DRAVA« Radlje ob Dravi in Ivan Gašper, predsednik Športne komisije pri MDI »Drava« Radlje ob Dravi, ki je to tekmovanje tudi vodil.

 

Po tekmovanju je bila v Bowling centru bajta razglasitev rezultatov za posamezna društva, podelitev pokalov in pogostitev.

 

Doseženi rezultati in uvrstitev:

  1. mesto ŠDI Maribor                                       554 podrtih kegljev
  2. mesto MDI Šaleške doline                           524 podrtih kegljev
  3. mesto MDI »Drava« Radlje ob Dravi           495 podrtih kegljev
  4. mesto ŠDI Slovenj Gradec                          446 podrtih kegljev

Po končanem uradnem delu srečanja je predsednik ŠDI Slovenj Gradec Tone Garb še povabil sodelujoče ekipe na tradicionalno srečanje športnikov v spomin prihoda XIV. divizije na Štajersko, ki bo v Slovenj Gradcu dne 6. junija 2015, pomerili pa se bodo v streljanju in kegljanju.

 

Lep športni pozdrav,

Stanislava Tamše 

Oglejte si tudi