Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
4°C
JUTRI
22°C
6°C
Oceni objavo

Rezultati 4. turnirja na 200 lučajev kegljanju

V nedeljo 28. 6. 2015 se je končal 4. turnir v kegljanju na 200 lučajev v Slovenj Gradcu. 

Turnirja so se udeležili tekmovalci iz Slovenije kot tudi iz tujine z 222 nastopi.

 

To je za konec sezone kar zavidljiva številka, kar dokazuje da se tekmovalci radi udeležujejo turnirjev ki jih prireja KK Slovenj Gradec.

Tekmovalci in tekmovalke so nastopili v treh kategorijah.

Kategoriji moških, kategoriji ženske in kategoriji moških rekkreativcev.

 

Doseženi so bili naslednji rezultati.

V ženski kategoriji je tretje mesto osvojila tekmovalka iz KK Slovenj Gradec, Mojca Repnik , ki je podrla 902 kegljev.

Na drugo mesto se je uvrstila Irena Koprivc, članica KK Kamnik, ki je podrla 945 kegljev.

 

Prvo mesto je pripadlo Ines Maričić, tekmovalki iz KK Mlaka iz Rijeke, s podrtimi  1007 keglji, članici reprezetance hrvaške, ki je bila na zadnjem svetovnem ekipnem prvenstvu najboljša tekmovalka SP.

Naj se pohvalimo da se Ines opravila veliko treningov na našem kegljišču v Slovenj Gradcu pred SP prvenstvom, kar smo z zanimanjem spremljali navdušenci kegljanja iz Slovenj Gradca in iz drugih klubov iz okolice. Ines se trenutno nahaja pri fantu Mitju Hudoverniku v Dravogradu, ki je predsednik sodniške komisije pri kegljaški zvezi Slovenije. Tudi v nadaljnje se nadejamo spremljanja njenih treningov pri nas, saj se iz njenega pristopa in načina treninga, mi kot trenerji v klubu veliko naučimo.

 

V kategoriji rekreativcev, to so tekmovalci ki zadnjo sezono niso imeli nobenega nastopa v  ligah KZ Slovenije, je tretje mesto osvojil Izet Lemezovič, član KK Lokomotiva iz Maribora, z 940 podrtimi keglji.

Drugo mesto je osvojil Anton Zajc, član DU Mislinja z 949 podrtimi keglji.

Prvo mesto je pripadlo Ivanu Ivančiču, članu DU Slovenj Gradec, ki je podrl odličnih 969 kegljev.

Ivan je zagrižen kegljač. Lepo je videti takšno vnemo pri človeku, ki ga tudi poškodbe teško odvrnejo od kegljanja. Veseli smo tvojih uspehov in želimo ti da to večkrat ponoviš.

 

Vkategoriji moških je tretje mesto osvojil Miran Kopmajer, član KK Fužinar PE iz Raven na Koroškem,  z 980 podrtimi keglji.

Drugo mesto je osvojil Janže  Lužan,  član KK Kranj, član reprezetance Slovenije,  z 1013 podrtimi keglji.

Prvo mesto je pripadlo odličnemu Urošu Stoklasu, ki je podrl 1032 kegljev. Uroš je član SKV Rot-WeissZerbst iz Nemčije, ki pa se vedno rad udeležuje turnirjev na našem kegljišču.

Na koncu pa naj povemo da pa je največje priznanje prejela za svoj rezultat Aleša Založnik, letnik 2004,tekmovalka KK Slovenj Gradec, ki nastopa na državnem prvenstvu v drugi kategoriji in je s kroglami premera 14 cm,  to so najmanjše krogle, podrla  odličnih 825 kegljev.

Klub  ji je za to podelil priznanje, kot spodbudo za nadaljnja udejstvojanja na kegljaški sceni.

 

Vsem udeležencem turnirja se zahvaljujemo za njihov prihod na naš turnir in se veselimo naslednjega snidenja na naših prireditvah.

 

 

 

Oglejte si tudi