Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
1°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

Prijateljska tekma v kegljanju med ŠD INVALID Slovenj Gradec in DU Mislinja

V petek, 12. 6. 2015, so se že 4. pomerili med seboj kegljači DU Mislinja s ŠD Invalid Slovenj Gradec. Kegljali so 120 lučajev na 8 igralcev.
Ekipo ŠDI so sestavljali: Marko Skopljakovič, Ivan Marzel, Marjana Gams, Vlado Kremžar, Mario Bogar, Tone Garb, Marijo Bogar in Tine Tamše.

 

Ekipo DU Mislinja pa so sestavljali: Anton Jeromel, Alojz Štruc, Drago Tisnikar, Rudi Lubej, Dani Založnik, Boris Orož, Branko Zajc in Vlado Oder.

 

Tekma je potekala v zelo sproščenem vzdušju in tako kot vedno, so vsi navijali za dobre mete, ne glede na to, kateri igralec je dobro zadel. Tudi to tekmo so zmagali kegljači ŠDI in to z 8:2 in z razliko 256 kegljev. Skupni rezultat je bil 4166-3910 v korist ŠDI. Najboljši rezultat pri ŠDI je dosegel Ivan Marzel s 550 keglji, pri DU Mislinja pa Boris Orož s 530 keglji.

 

Po tekmi so posedeli ob dobri malici in pijači. Z vodjo DU Mislinja se je predsednik ŠD Invalid Tone Garb dogovoril, da tudi drugo leto izvedejo že 5. tekmo med društvoma, vsem pa, ki so nastopili za ŠDI, čestital za zmago.

 

Tekmo je brez pripomb sodila Pavla Garb, Tone Garb pa je še povedal, da so s kegljači DU Mislinja postali že pravi prijatelji, zato bodo s tem sodelovanjem tudi nadaljevali v bodoče.

 

Športni pozdrav!

 

Stanislava Tamše

Oglejte si tudi