Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
0°C
JUTRI
11°C
-1°C
Oceni objavo

Prijateljska tekma v kegljanju med Društvom invalidov in ŠD INVALID Slovenj Gradec

Društvo invalidov Slovenj Gradec je organiziralo že 5. tradicionalno tekmo med Društvom DI in ŠD INVALID.
Tudi to tekmo so dobili kegljači ŠD INVALID in to z 8-2 in z rezultatom 4124-3941, torej z razliko 183 kegljev. Najboljši rezultat pri ŠDI je dosegel Mario Bogar s 595 keglji, pri Društvo DI pa je bila najboljša Majda Repanšek  s 533 keglji. Tekmo je brez napak sodila Pavla Garb. Po tekmi so posedeli ob dobri hrani in pijači in si povedali marsikaj prijetnega. Pozdravit jih je prišla tudi predsednica Društva DI Stanislava Tamše, ki je pohvalila organizacijo in izrekla nekaj lepih besed vsem kegljačicam in kegljačem obeh ekip, pohvalo pa je izrekla tudi organizatorju te tekme Tonetu Garbu z željo, da te tekme odigrajo tudi v bodoče.

 

Ekipo Društva DI Slovenj Gradec so sestavljali: Sašo Muratovič, Drago Mihalj, Pavla Garb, Majda Repanšek, Branko Zajc, Vlado Oder, Ivan Mernik in Tine Tamše.

 

Ekipo ŠDI pa so sestavljali: Marjana Gams, Marko Skopljakovič, Vlado Kremžar, Mario Bogar, Julia Vačun, Tone Garb, Ivan Marzel in Marijan Bogar.

 

Takšne prijateljske tekme se bodo organizirale tudi v bodoče, saj se je pokazalo, da se športniki iz sorodnih društev radi družijo med seboj.

 

Za dobro organizirano in izpeljano tekmo gre zahvala predsedniku Športne komisije pri Društvo DI Slovenj Gradec, Tonetu Garbu saj je vse potekalo v zadovoljstvo obeh društev.

 

Športni pozdrav in čestitke zmagovalcu ŠD INVALID Slovenj Gradec.

 

Stanislava Tamše

Oglejte si tudi