Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
1°C
NED.
12°C
-0°C
Oceni objavo

Pikin miting

Poletne počitnice so atleti zaključili s Pikinim mitingom, ki je potekal v Velenju v sklopu tradicionalnega 21. mednarodnega atletskega mitinga.
Kot prvi so nastopili najmlajši v ekipnem tekmovanju Kid's athletics. Naš klub sta zastopali dve ekipi, v kateri so bili tudi člani Male šole atletike, ki bodo jutri prvič sedli v šolske klopi, in celo mlajši. Prav ti si zaslužijo še posebne čestitke za pogum. V ekipi SLG 1 so tekmovali: Živa Stropnik, Nika Pirtovšek, Zala Porobija, Lena Murko, Katarina Majcen, Matej Komar in Monika Švikart. Ekipo SLG 2 pa so sestavljali še mlajši... Aljoša in Miša Andrejc, Eli Klančnik Karner, Pia Potočan, Matic Kobolt ter Patrick, Emilija in Larisa Podojstršek. 
Uspešno so tekmovali tudi pionirji in mladinci, ki so nastopili v individualnih disciplinah. Zala Bricman je osvojila srebrno medaljo (krogla), Gaja Korošec pa kar dve bronasti (daljina, 60m), vsaka svojo pa sta osvojili še Zala Sekavčnik (600m) in Lana Verhovnik (krogla).
Visoke uvrstitve so dosegli tudi ostali, ki so tako preverili svoj napredek po avgustovskih treningih. Pikinega mitinga so se udeležili tudi:
Nuša Lužnik, Lana Potočnik, Loti Založnik, Tjaša Samec, David Švikart, Theodor Podojstršek, Ivana Simonović, Mark Verčnik, Urban Prošt, Aljaž Prednik, Janine Lužnik, Zala Bricman, Zala Hovnik, Neža Jelen Križovnik, Nika Kotnik, Veronika Pisnik, Nika Smodiš, Vita Vovk

Oglejte si tudi