Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
0°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

Koroške ekipe v državni ligi v kegljanju po 9. krogu

Rezultati po končanem prvem delu koroških ekip v slovenski kegljaški ligi.

V 1A SL za ženske je ekipe KK Remoplast iz Radelj ob Dravi gostovala v Tržiču pri ekipi KK Ljubelj. Izgubila je z rezultatom 7-1. Največ, 522 kegljev je podrla Darja Ferk za ekipo Remoplasta.

Ekipa KK Slovenj Gradec je gostila ekipo KK Taborska jama. Domača ekipa je izgubila je z rezultatom 5-3. Pri KK Slovenj Gradec je z 563 podrtimi keglji bila najboljša Ana Oder.

Ekipa KK  Remoplast je na 8. mestu lestvice, KK Slovenj Gradec pa na 10. mestu.

V 1B SL za ženske  so že bile odigrane tekme že dva kroga nazaj, saj je samo 6 ekip. KK Fužinar je na 6. mestu.

V 1B moški ligi je ekipa Pergola hiše iz Radelj ob Dravi gostila ekipo Ceršak 1.

Domačini so zmagali 7-1. Najboljši je z 605 podrtimi keglji bil Uroš Stoklas.

Ekipa Keglbar – Lovrenc je gostila ekipo KK Ruše in zmagala 7-1. Največ, 593 kegljev je za domačine podrl Anej Cvar.

Ekipa KK Fužinar iz Raven na Koroškem je gostila ekipo KK Konstruktor 2 iz Maribora in izgubila z rezultatom 6-2. Pri domačinih je z 590 podrtimi keglji bil najboljši Marko Golob.

Ekipa Pergola hiše je na prvem mestu lestvice, Keglbar – Lovrenc na petem mestu in Fužinar na desetem mestu.

V 2 SL vzhod za moške je ekipa KK Špedicija RCM iz Črne na Koroškem gostila ekipo KK Ceršak 2. Izgubila je z rezultatom 5-3. Matjaž Obretan je bil najboljši pri domači ekipi z 550 podrtimi keglji.

KK Dravograd TRO je gostil ekipo KK Brežicein zmagal z 6-2. Pri domačinih je z 604 podrtimi keglji bil najboljši Anton Drevenšek.

KK Slovenj Gradec 1 je gostoval pri KK Slovenske Konjice in zmagal 7-1. Za KK Slovenj Gradec je največ, 567 kegljev podrl Marko Skopljakovič.

Ekipa KK TRO Korotan iz Prevalj je gostila ekipo KK Impol iz Slovenske Bistrice in zmagal z rezultatom 6-2. Najboljši je bil Miha Debelak, ki je podrl 593 kegljev.

Špedicija RCM je na drugem mestu lestvice, Dravograd TRO na tretjem mestu,  Slovenj Gradec na četrtem mestu in Tro Korotan na 9. mestu.

V 3SL vzhod za moške je ekipa KK Slovenj Gradec 2 bila na gostovanju pri KK Lendava. Izgubila je z rezultatom 6-2. Za Slovenj Gradec je največ, 531 kegljev podrl Dušan Vrhnjak. Slovenj Gradec je trenutno na desete mestu lestvice.

Drugi del lige, 10. krog se nadaljuje 21.01.2023

Oglejte si tudi