Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
5°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

Julia Vačun iz KK Fužinar Petrol Energetika na državnem prvenstvu

Odlični rezultati mlade koroške kegljavke članice KK Fužinar Petrol Energetike doma iz Slovenj Gradca Julie Vačun na državnem prvenstvu kadetinj, ki je bilo 31. 10. 2015 na kegljišču v Cerknici.

V predtekmovanju, ki se je odvijalo v Kamniku in Hrastniku, se je uvrstila na 9. mesto in si s tem zagotovila nastop med 16 najboljših, ki so nato nastopile na državnem prvenstvu 31. 10. 2015 v Cekrknici.

Na državnem prvenstvu pa je Julia Vačun odigrala tekmo odlično, saj je s skupnim rezultatom treh tekem v kombinaciji zasedla odlično drugo mesto, boljša je bila le članica domačega KK Brest Tina Hren in tretja je bila tudi domačinka Laura Pokleka. V posamezni konkurenci je Julia Vačun dosegla odličen rezultat, saj je bila z rezultatom 549 kegljev tretja.

 

Rezultati kombinacije:

1. Tina Hren KK Brest s 1616 keglji      

2. Julia Vačun KK Fužinar Petrol Energetika s 1604 keglji 

3. Laura Pokleka KK Brest s 1597 keglji

 

Rezultati :  posamezno:

1. Laura Pokleka KK Brest s 550 keglji

2. Tina Hren KK Brest s 549 keglji

3. Julia Vačun KK Fužinar Petrol Energetika s 549 keglji, imela je slabše čiščenje kot Hren

 

Mlada, a odlična kegljavka Julia Vačun je na tem državnem prvenstvu kadetinj osvojila dve medalji, in to srebrno in bronasto, zato si zasluži vse čestitke, vsi pa, ki spremljamo kegljanje Julie, smo zelo ponosni na njene uspehe. Še posebej soponosni njeni starši in stari starši, med njimi njena babica Pavla, ki jo tudi trenira, in pa seveda v klubu, kjer trenira. Veliko podporo ima od predsednika kluba Mirana Kopmajerja, ki jo je spremljal tudi na tem prvenstvu.

Še enkrat iskrene čestitke Julia za te odlične rezultate in le tako naprej  in da boš dosegala takšne ali pa še boljše rezultate kot do sedaj.

 

Tone Garb 

Oglejte si tudi