Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

JUTRI
22°C
2°C
TOR.
12°C
6°C
Deli
4556

Igralke Rokometne šole Alena Mihalja osvojile že tretji naslov državnih prvakinj

V društvu Rokometna šola Alena Mihalja se v svojem devetem letu obstoja veselimo tretjega osvojenega naslova državnih prvakinj. Tokrat so bile najboljše v državi punce v kategoriji Mlajše deklice B, v kateri so nastopale igralke generacije letnika 2006 in mlajše.

Ekipo prvakinj so pod vodstvom trenerja Nina Legnarja sestavljale: Zea Skočir in Tia Brezovnik, iz Oš Mislinja, Anika Sešel iz OŠ Šentjanž, Lana Stolnik iz podružnice Osnovne šole Dravograd – PŠ Libeliče, Živa Perovec in Julija Belovič ter sestri dvojčici Vita in Lena Štumpfl iz Oš Podgorje, Kaja Priteržnik, Naja Kovač in Manca Krevh iz Oš Šmartno ter Suri-Larisa Razgoršek, Ajša Mihalj ter sestri Kiara in Naja Čerče iz Druge Oš Slovenj Gradec.

V finalnem delu tekmovanja so dekleta brez poraza osvojile vse točke ter na koncu zasluženo slavile pred ekipama RK Krim Mercator, ki so bile 2. uvrščene ter ŽRK Koper kot 3.uvrščene. Prav vse igralke so z vratarkama na čelu prikazale široko paleto rokometnega znanja, nekaj pa se jih je znašlo celo med top 10 strelkami celotnega prvenstva. Kar tri igralke Dršam so se povzpele med najboljše, prva strelka finalne skupine je bila Anika Sešel s 110 zadetki, na 4. mestu Kaja Priteržnik z 62 zadeti ter na 9. mestu Živa Perovec s 46 zadetki.

Upamo in želimo si, da bi dekleta še naprej uživala v rokometni igri ter, da nas bodo še kdaj razveselile s podobnim rezultatom.

Na tem mestu, vabljene vse, ki bi se rade preizkusile v rokometni igri in se pridružile letošnjim zmagovalkam ter jim pomagale pri nizanju novih uspehov v prihodnji sezoni. Dobrodošle na naše treninge v Športni dvorani Slovenj Gradec, od ponedeljka do petka po ustaljenih urnikih. Za več informacij se oglasite kadar koli na treningu ali pokličite vodjo rokometne šole Alena Mihalja na telefonsko številko: 031 557 690 ali se mu oglasite na e-mail: amihalj@yahoo.com

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi