Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
6°C
JUTRI
16°C
-3°C
Oceni objavo

20. tradicionalni turnir v kegljanju za Prehodni Pokal MO Slovenj Gradec 2017

KK Slovenj Gradec je priredil že 20. jubilejni turnir za Prehodni Pokal MO Slovenj Gradec 2017, ki poteka v okviru počastitve praznika MO Slovenj Gradec in se je zaključil v nedeljo 10. 9. 2017

Tekmovalci so dosegli naslednje rezultate. Pri ženskah je prepričljivo zmagala Ines Maričič, (630) ki nastopa za SKC Victoria 1947 Bamberg v Nemčiji . Drugo mesto je osvojila Mojca Repnik (564) iz KK Slovenj Gradec. tretje pa Metka Škoberne (550) iz KK Pivka.
Pri ženskah rekreativkah je prvo mesto osvojila Marjana Gams (566), ki je nastopala za Reklamni studio Aleš Gams s.p., druga je  Francka Stare Novak (560) iz Kranja in tretje mesto je osvojila odlična kegljavka iz domačega kluba, ki še nastopa z srednje velikimi kroglami, trinajst letna Aleša Založnik (531).

Pri moških je prvo mesto osvojil Robert Ribič (600) iz KK Pergola hiše iz Radelj ob Dravi. Drugo mesto je osvojil Željko Škrober (599) iz KK Lokomotiva Maribor in tretje Ivo Kepic (598) iz KK Adergas.
Pri moških rekreativcih je prvo mesto pripadlo Jakobu Ceduli (595) ki nastopa za DU Mislinja. Drugo mesto je osvojil Marko Skopljakovič (574), DU Slovenj Gradec in tretje Anton Krevh (559), prav tako iz DU Slovenj Gradec.

Prehodni pokal se podeli če ga kdo osvoji petkrat v presledkih ali pa trikrat zaporedoma. Pri ženskah ga je Ines Maričič osvojila že tretjič zaporedoma in ji je pripadel v trajno last. 
Zahvaljujemo se vsem nastpajočim na njihovi udeležbi in jih vabimo na naše prihodnje prireditve. (MB)

Oglejte si tudi