Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
4°C
JUTRI
22°C
6°C
Oceni objavo

Parada učenja in prireditve Tedna vseživljenjskega učenja v Slovenj Gradcu

MOCIS center za izobraževanje odraslih tudi letos sodeluje v projektu Tedna vseživljenjskega učenja, ki je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji.

Projekt usklajuje na Andragoškem centru Slovenije in ga prirejajo v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim opozarjamo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema.

V okviru Tedna vseživljenjskega učenja bomo na MOCIS-u od 15. 5. do 23. 6. 2015 organizirali 13 različnih brezplačnih delavnic in dogodkov.  Najprej bi vas v ponedeljek, 18. maja od 10. do 15. ure povabili na Trg svobode v Slovenj Gradcu, kjer se bo odvijala letošnja Parada učenja. Parada učenja - dnevi učečih se skupnosti je obogatitev projekta Teden vseživljenjskega učenja (TVU), ki jo je omogočil projekt Uresničevanje prenovljenega Evropskega programa za učenje odraslih (EPUO) v Sloveniji.

Oglejte si tudi